Bridget niet blij met blote borsten op cover Weekend

Bridget Maasland vindt het belachelijk dat ze deze week met blote borsten op de cover van de Weekend staat. Dat heeft de Net5-presentatrice vanmorgen gezegd op Radio 538. Maasland is op vakantie gefotografeerd terwijl ze topless aan het zonnen was. De presentatrice heeft er naar eigen zeggen ‘schijt aan’, maar vindt het niet heel chic van het showblad. “Wat moet ik ermee en wat heb ik eraan? Ik vind het een beetje belachelijk om iemand zo op een cover te zetten van zo’n blad“, reageert ze.

Ze waakte zich onbespied op het verlaten strand. “Het is een Spaanse fotograaf volgens Weekend. Er worden blijkbaar ook al Spaanse fotografen op de hoogte gesteld wie ze moeten fotograferen. Ik kan er niets aan doen.

Volgens kenners bij Radio 538 hangen de borsten van Maasland er wel goed bij. “Nou, fijn. Gelukkig maar dat het er in elk geval oké uitzit, maar het is niet leuk dat als je bij de kassa bij Albert Heijn staat met je zoontje dat je moeder zo in de schappen ligt. Hij heeft het overigens niet gezien hoor, want hij kijkt alleen naar Freek Vonk en de dinosaurussen.

Maasland gaat Weekend niet voor de rechter slepen. “Nee, joh, hou op. Volgende week is het weer weg.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen