Fans leven mee met slecht scorende Paul de Leeuw

Geplaatst op ma 30 jan 2017 om 13:13

Fans leven mee met Paul de Leeuw, wiens terugkeer op de zaterdagavond van NPO 1 geen succes is. Ze steunen hem en moedigen hem aan. Dat is te lezen op de Instagram-pagina van de VARA-ster. De Leeuws nieuwe tv-programma Wie Steelt Mijn Show? staat direct na kijkcijferhit Wie is de Mol geprogrammeerd, maar weet desondanks niet eens de 750.000 kijkers aan te raken. “Wat die je als de kijkcijfers tegenvallen? Je breekt de rug van een kip!“, jammert De Leeuw op Instagram.

Zijn fans geven De Leeuw een steuntje in de rug. “Paul! Je shows zijn top! Ga zo door!“, zegt Laura. En Rob: “Was goed gister hoor, flink gelachen!

Sannie begrijpt niets van de lage kijkcijfers. “Begrijp er geen donder van. Eindelijk weer een show op tv waar je vrolijk van wordt in plaats van All You Need en de Staatsloterij Geluksshow: allemaal gevoelige shows waar iedereen bij gaat janken. Jij maakt tenminste programma’s waarvan je ook moet janken, maar dan van de lach. Ik zou zeggen Schreeuw Van De Leeuw in een nieuw jasje, gaat zeker aanslaan.

Jackie hoopt dat de kijkcijfers alsnog aantrekken. “Ik hoop echt dat je je show blijft maken. Wij hebben eindelijk weer een ouderwetse leuke tv-avond! Dank je wel Paul!

Volgens Danny is er iets mis met de smaak van tv-kijkend Nederland. “Snap niet dat ze tegenvallen. Ik vind je juist weer helemaal in je ouwe vertrouwde rol: zo gek als een deur. Mensen hebben geen smaak, laat gaan!

Tot slot volgt nog een analyse van Ronny. “Helaas leven we in een tijd dat de politieke kleur van mensen ook meespeelt in de beoordeling. Tien of vijftien jaar geleden was men niet eens geïnteresseerd in iemands politieke voorkeur. Ook hadden mensen geen benul dat omroepen zoals VARA/NPO/RTL een politieke kleur uitdragen. Maar in deze tijd van tweedeling in de samenleving is het helaas belangrijk geworden.

Ik geef toe dat ik tegenwoordig ook anders kijk naar programma’s en tv-persoonlijkheden. Jammer is dat. Ik hou veel van amusementsprogramma’s. Jij bent een man die veel amusement gebracht heeft. Jij bent erg goed Paul, altijd geweest. En nóg kan ik van jou genieten. Al moet mij van het hart dat ik jou door Zwarte-Piet-gebeuren en linkse ‘voorkeuren’ wat minder sympathiek ben gaan vinden. Jammer, want als tv-man ben je heel goed en daarop zou je beoordeeld moeten worden.

Foto: VARA
35 Reacties op “Fans leven mee met slecht scorende Paul de Leeuw”


 1. Walter

  Ondanks dat ik geen echte fan ben van Paul de Leeuw, gun ik hem wel betere en meer kijkcijfers dan zo’n Linda de Mol, met een kleutershow voor studenten en RTL’s B-acteurs.

 2. DOEI

  Mensen wees gewoon eerlijk. Die show van Paul is gewoon heel slecht. Weg ermee.

 3. lvs2015

  Ah gossie hoe PdL zijn fans met hem meeleven. Heeft hij die dan nog? Tuurlijk…salonsocialisten,tokkies en natuurlijk gutmenschen zoals “HaatVana” (Sylvana) Simons. Terwijl diezelfde Paul de Leeuw irl een zelfingenomen arrogante vent is geworden met narcistische trekjes en alleen geïnteresseerd is in hoeveel geld hij kan verdienen met zijn programma’s, alsof hij niet genoeg heeft kunnen krijgen uit de subsidie ruif alias ons belastinggeld.

 4. hijgerige jantje

  Fans leven mee?? Gun het hem???? Ik leef mee met de ouders die hun kind verloren bij een treinramp in Duitsland en waar deze vetzak zo nodig grapjes over moest maken, stuk misselijk ettebakkie is het het.

 5. Anoniem

  Ligt niet aan de Paul de Leeuw, is en blijft grappig. Maar de show iw gewoon niet leuk.

 6. Rogier, Amsterdam

  Helemaal eens met Anonymous hierboven; Paul heeft talent in overvloed, maar dit programma is gewoon niet goed.

 7. Marc E. Putto

  Weg, weg weg met deze postpuber, lekker naar de VS vertrekken met vent & beide van huus uut Amerikaanse zoons.

 8. MiaCl

  Paul moet op zondagavond, want dat is nu toch niks.

 9. Hendrik

  Als er 16,3 miljoen nederlanders NIET kijken naar die soepshow, kun je je daar beter bij neerleggen en iets nuttigers gaan doen. Ook de presentatie van De Quiz werd niet leuk door Paul gedaan. Hij voegde ook daar niets toe.

 10. HK

  @Doei 13:17
  tegen jou zeg ik DOEI ( eike l )
  Paul heeft veel talent maar er is te veel op tv.
  Eigenlijk moet zijn programma gewoon
  “De Leeuw gaat door ” heten ofzo
  En dan een show meer in de trant van
  De schreeuw vd leeuw.
  – paar onderwerpen
  – paar bekende gasten
  – publiek
  – improvisatie
  Dan moet het lukken.
  Hij blijft een vakman met veel talent !

 11. ad

  Ik zou op een eigen Instagrampagina ook geen negatieve dingen van mezelf vermelden.

 12. DOEI

  @HK 15:03.
  Mag wel wat vriendelijker hoor. Je wilt alleen niet toegeven dat Paul z’n beste dagen gehad heeft en dat deze show prut is. Maar dan wel Prut met een hoofdletter. Een hele grote keiharde hoofdletter. En prut rijmt op flut. Een echte flutshow. Misschien een goede naam: De Paul de Leeuw Flutshow.

 13. Esra

  Wat mensen ook zeggen of vinden ik vind Paul nog steeds geweldig ,gevat,onhandig,hilarisch af en toe slaat ie ff door maar das paul ! En al die zeikers snap ik sowieso niet ,kijk dan gvd niet !!! Alleen om het afzeiken ? Kritiek is prima natuurlijk maar het is soms te zielig om die reacties te lezen en meestal lachwekkend ook nog ! Paul ga zo door ,ik blijf kijken,hier kun jij toch wel tegen Paul ? Jij weet wel beter !!

 14. Jeroen

  Paul is over zijn hoogtepunt en ervaart het als lastig dat hij niet meer het kijkcijferkanon is en probeert krampachtig dat gevoel vast te houden – Henny H de 2e.

 15. Gerrit

  Het probleem bij de Leeuw is dat hij te veel in een te korte tijd wil doen.
  Van zijn drukte worden veel mensen stapel gek. Doe eens wat rustiger. Zal een stuk schelen.

 16. Anoniem

  Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Geef anderen een KANS het is genoeg geweest.

 17. lvs2015

  DOEI is een e¡kel met het verstand van een e¡cel. Weet iedereen.

 18. Anoniem

  Gerrit je hebt het goed verwoord, wij worden echt stapelgek van zijn drukke gedrag.

 19. Anoniem

  Echt vermoeid om naar deze man te kijken, relaxt man. Het leven is al druk en warrig genoeg.

 20. Otto Groeneveld

  Die bejaarde zit al 30 jaar of meer op tv wat zeiken jullie nou met hij heeft talent??
  Vanaf het begin een enorme over het paard getilde eikel gevonden en in die 30 jaar niet anders geworden.
  Wel knap dat je het volhoudt met 30 jaar onbeschoft terminaal gezeik.

 21. xander

  Hij moet een integer programma gaan maken, zoiets als Villa Felderhof. Praten met mensen over het leven in een mooie omgeving. Zichzelf wegcijferen en oprecht geinteresseerd interviewen. Dat zie ik hem wel goed doen zeker omdat hij de emotie goed weet te pakken.

  Dus stop met show met mensen in een chocoladebad doen.

 22. lvs2015

  @Ottо

  Als jij PdL bejáárd noemt en hem al vanaf het begin hebt meegemaakt, ben je zelf ook behoorlijk bejáárd, niet? Domboooooo!

 23. Marie-Roos

  Ta oud, en niet grappig meer, dus hij moet er maar gewoon mee stoppen.
  Zijn bankrekening zal al wel vet genoeg zijn.

 24. Otto Groeneveld

  lvs@2015?? Dus als je bejaard bent ben je een dombo?? Groot verschil is dat ik weet als ik niet grappig ben of je datum is verstreken dat je moet stoppen. Krijg je allemaal van die oudere jongeren als Frits Spits en dat soort, wat al 20 jaar terug plaats had moeten maken voor de jongere generatie. want het is ronduit godgeklaagd dat er niemand van die achterbakse omroepbaasjes het lef heeft om dat bejaard teringzooitje de laan uit te sturen en dat zeg ik als bejaard persoon.
  Geef andere mensen ook een kans, 10 jaar bij tv of radio werken is meer dan genoeg.

 25. aammehoela

  Blijkt maar weer dat de fanatieke NPO 1-kijker dus wel weet hoe je naar een andere zender kunt zappen. Moltalk op NPO 3 krijgt heel veel NPO 1-kijkers erbij. Maar natuurlijk kijken de NPO 1-kijkers ook veel naar andere zenders (NPO 2 en 3 en regionaal maar ongetwijfeld ook wel naar CO-zenders). Of de vaste RTL4-kijker nog veel andere zenders weet te vinden, behalve SBS 6 en NPO 1 voor BZV. Vraag het me wel eens af. Heb collega’s die enkel naar nietszeggende programma’s op RTL en SBS kijken. Als je over Nieuwsuur begint of documentaires (Droomland bv) dan kijken ze je aan met een blik………. ach ja Nederlandstalige shit vinden ze ook mooi, zegt ook genoeg.

 26. Jurgen020

  Met talent van Paul is niks mis .. heb een paar maanden geleden met veel plezier naar een paar afleveringen van Paul’s Puber Kookshow gekeken, waar hij volledig op zijn plek is en wat hij weer erg leuk doet. Dit nieuwe format is gewoon een volledige miskleun, het ziet er ook niet uit.

 27. Otto Groeneveld

  lvs@2015 en wat een verschrikkelijk domme eikel ben jij trouwens met je totale onzin.

 28. Piet Paulusna

  Als de Leeuw nu eens stopt met die walgelijke column in het AD. Ik denk dat dat wel helpt. Ik hoeft namelijk niet te weten wat hij denkt. Dat maakt hem zo onsympathiek. Mensen in zijn show belachelijk maken maar in de column gepikeerd zijn als mensen iets doen wat hém niet aan staat. Tot dan kijk ik maar niet. Ik kijk dan wel naar die infantiele shows op RTL4.

 29. Anoniem

  Heeft Paul de leeuw fans?????? Kom nou, niet meer toch? Grote muil, onbehoorlijk met zichzelf ingenomen jankert. Nederland is klaar met de Leeuw.

 30. Anoniem

  Waarom is Paul de Leeuw show niet meer zo leuk als vroeger? Dat is de kernvraag! Heeft met verandering te maken. Wereld verandert snel. Paul niet. Hij moet bruggen slaan met nieuw publiek, maar dat lukt niet als hij niet verandert. Tip: neem een eindredacteur die je keihard de waarheid zegt en geen ja-knikker is. De spiegel van de keizer werkt niet. Paul moet elke productiedag echte spiegel voorgehouden worden.

 31. lvs2015

  @Ottо

  Tja, dat krijg je als je zo bejáárd bent als jij. Dan kom je er na 27 minuten ineens achter dat je nog wat had willen zeggen. En dat je incontinentieslip is doorgelekt! WHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

 32. Annoniemus

  Deze dikke homo is al eeuwen over de uiterste houdbare datum heen , en hij blijft het maar doen dat proberen te scoren over de ruggen van kwetsbare mensen bah bah bah !!!!!!!!!

 33. Benedicte Schurft (insider SBS6)

  Voor de pilot van Help Ik Ben Een Gevallen BN’er zoeken we nog kandidaten, Paul. Het wordt waarschijnlijk wel primetime uitgezonden.

 34. Ik superieure blanke man

  LVS2015@ ik kan begrijpen dat jij hetzelfde niveua heeft als die dikke pisnicht.

 35. Anoniem

  Hij heeft helemaal geen fans

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.