Fans leven mee met slecht scorende Paul de Leeuw

Fans leven mee met Paul de Leeuw, wiens terugkeer op de zaterdagavond van NPO 1 geen succes is. Ze steunen hem en moedigen hem aan. Dat is te lezen op de Instagram-pagina van de VARA-ster. De Leeuws nieuwe tv-programma Wie Steelt Mijn Show? staat direct na kijkcijferhit Wie is de Mol geprogrammeerd, maar weet desondanks niet eens de 750.000 kijkers aan te raken. “Wat die je als de kijkcijfers tegenvallen? Je breekt de rug van een kip!“, jammert De Leeuw op Instagram.

Zijn fans geven De Leeuw een steuntje in de rug. “Paul! Je shows zijn top! Ga zo door!“, zegt Laura. En Rob: “Was goed gister hoor, flink gelachen!

Sannie begrijpt niets van de lage kijkcijfers. “Begrijp er geen donder van. Eindelijk weer een show op tv waar je vrolijk van wordt in plaats van All You Need en de Staatsloterij Geluksshow: allemaal gevoelige shows waar iedereen bij gaat janken. Jij maakt tenminste programma’s waarvan je ook moet janken, maar dan van de lach. Ik zou zeggen Schreeuw Van De Leeuw in een nieuw jasje, gaat zeker aanslaan.

Jackie hoopt dat de kijkcijfers alsnog aantrekken. “Ik hoop echt dat je je show blijft maken. Wij hebben eindelijk weer een ouderwetse leuke tv-avond! Dank je wel Paul!

Volgens Danny is er iets mis met de smaak van tv-kijkend Nederland. “Snap niet dat ze tegenvallen. Ik vind je juist weer helemaal in je ouwe vertrouwde rol: zo gek als een deur. Mensen hebben geen smaak, laat gaan!

Tot slot volgt nog een analyse van Ronny. “Helaas leven we in een tijd dat de politieke kleur van mensen ook meespeelt in de beoordeling. Tien of vijftien jaar geleden was men niet eens geïnteresseerd in iemands politieke voorkeur. Ook hadden mensen geen benul dat omroepen zoals VARA/NPO/RTL een politieke kleur uitdragen. Maar in deze tijd van tweedeling in de samenleving is het helaas belangrijk geworden.

Ik geef toe dat ik tegenwoordig ook anders kijk naar programma’s en tv-persoonlijkheden. Jammer is dat. Ik hou veel van amusementsprogramma’s. Jij bent een man die veel amusement gebracht heeft. Jij bent erg goed Paul, altijd geweest. En nóg kan ik van jou genieten. Al moet mij van het hart dat ik jou door Zwarte-Piet-gebeuren en linkse ‘voorkeuren’ wat minder sympathiek ben gaan vinden. Jammer, want als tv-man ben je heel goed en daarop zou je beoordeeld moeten worden.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen