3FM-dj Domien Verschuuren onthult droomgast

Domien Verschuuren, die Giel Beelen recentelijk opvolgde als dé ochtendspits-dj van 3FM, zou graag Oasis-zanger Noel Gallagher ontvangen in zijn radioshow. Dat vertelt hij in de TROS Kompas. Als hij gevraagd wordt wie hij absoluut een keer in de studio zou willen hebben, antwoordt Verschuuren: “Iemand als de Britse zanger en muzikant Noel Gallagher, bekend van de ter ziele gegane formatie Oasis. Maar dan wel als ik van tevoren weet dat het interview goed zal verlopen“, geeft hij aan.

Daarmee doelt Verschuuren op het imago van Gallagher. “Hij is natuurlijk een enfant terrible en je weet nooit hoe zijn pet staat.”

Wat Verschuuren niet zo graag in zijn show heeft is ‘keiharde metalrock’. “Ik wil graag horen dat er een idee achter een liedje zit en achter liedjes in dit genre zal er ongetwijfeld ook een idee zitten, maar ik hoor het niet.”

Verder luistert hij bijna alles. “Eigenlijk naar alles wat ik voorgeschoteld krijg, al is het wel zodat ik mij de laatste tijd meer aan het verdiepen ben in hiphop. Niet zozeer het oldschool werk, maar meer het nieuwe materiaal dat daar vaak op teruggrijpt.”

En veel uit Nederland afkomstige hiphop, want er worden hier in dat genre echt waanzinnig goede platen gemaakt.”

Foto: BNN

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen