3FM-dj Domien Verschuuren onthult droomgast

Geplaatst op ma 30 jan 2017 om 13:00

Domien Verschuuren, die Giel Beelen recentelijk opvolgde als dé ochtendspits-dj van 3FM, zou graag Oasis-zanger Noel Gallagher ontvangen in zijn radioshow. Dat vertelt hij in de TROS Kompas. Als hij gevraagd wordt wie hij absoluut een keer in de studio zou willen hebben, antwoordt Verschuuren: “Iemand als de Britse zanger en muzikant Noel Gallagher, bekend van de ter ziele gegane formatie Oasis. Maar dan wel als ik van tevoren weet dat het interview goed zal verlopen“, geeft hij aan.

Daarmee doelt Verschuuren op het imago van Gallagher. “Hij is natuurlijk een enfant terrible en je weet nooit hoe zijn pet staat.”

Wat Verschuuren niet zo graag in zijn show heeft is ‘keiharde metalrock’. “Ik wil graag horen dat er een idee achter een liedje zit en achter liedjes in dit genre zal er ongetwijfeld ook een idee zitten, maar ik hoor het niet.”

Verder luistert hij bijna alles. “Eigenlijk naar alles wat ik voorgeschoteld krijg, al is het wel zodat ik mij de laatste tijd meer aan het verdiepen ben in hiphop. Niet zozeer het oldschool werk, maar meer het nieuwe materiaal dat daar vaak op teruggrijpt.”

En veel uit Nederland afkomstige hiphop, want er worden hier in dat genre echt waanzinnig goede platen gemaakt.”

Foto: BNN
9 Reacties op “3FM-dj Domien Verschuuren onthult droomgast”


 1. EO-lid sinds 01-01-0

  Wat toevallig en politiek correct weer . Als ik deze jongen hoor praten ,vind ik het zo onnatuurlijk . Kritiek op de etnische samenstelling van de dj”s van 3DAB+ en hun muziekkeuze(geen hiphop) en meneer verklaart hiphop te luisteren . Vorige keer zijn uitspraken over zijn heteronaïviteit . Deze jongen kan zo het partijprogramma voor Sylvana schrijven of hij luistert heel goed naar wat zijn baasjes hem influisteren.

 2. Jables

  1. Het genre ‘keiharde metalrock’ bestaat niet. 2. Metalmuzikanten hebben er jaren over gedaan hun instrument meester te zijn en dat is terug te horen in de muziek. 3. De composities zijn heel wat diepgaander dan 3fm meuk met teksten als:
  ”Cause the players gonna play, play, play, play, play
  And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
  Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake”

 3. Wim

  Domien is pas echt interessant als hij z’n mond houdt en gewoon op z’n buik op bed gaat liggen met zijn jongensheuvels iets omhoog, beentjes wat uit elkaar….

 4. Wim

  Hij zou zogezegd eens wat vaker naar mij moeten luisteren in plaats van al dit onzinnige geneuzel. Laat mij maar eens diep met mijn tong in zijn achterste binnendringen, dan kermt hij alle muziekgenres door elkaar!

 5. Wim

  Ik weet dat Domien zeer behaarde billen heeft, wat voor mij een heerlijke smaakvolle uitdaging is. Zijn klamme liefdesgrot moet wel heerlijk zoet en warm zijn, hoe zalig!

 6. Vincent Lamme

  Wel typisch, hij wil een spraakmakende gast maar dan zonder het risico dat het mis gaat. Zo krijg je dus nooit spannende radio. Bij Giel zat je soms ook met kromme tenen, maar juist het feit dat een gesprek kon escaleren maakte dat je bleef hangen en geboeid bleef luisteren.

 7. Wim

  Douchen vooraf is geenszins noodzakelijk, ik houd van smaakvolle verrassingen daar ik zelf ook altijd zeer smaakvol en zorgvuldig te werk ga. Mijn tong komt zeer diep, een klysma is er niets bij!

 8. En Zo Is Het

  Wat een non nieuws, maar ja hij draait z’n ‘plaatjes’ dan ook op een overbodige zender!

 9. Jan

  Waneer krijgt deze man zijn comming-out nou eens, begint echt sneu te worden nu.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.