Anna Nooshin protesteert tegen Trump in Late Night

Anna Nooshin, bekend van haar inhoudsloze nagellak-filmpjes op YouTube en haar lege optredens in RTL Boulevard, zit vanavond in RTL Late Night om tegen het beleid van Donald Trump te ageren. Dat heeft de talkshow van Humberto Tan, die kampt met tegenvallende kijkcijfers, laten weten. Het aangescherpte immigratiebeleid van de nieuwe Amerikaanse president Trump, de zogeheten ‘muslim ban’, veroorzaakt veel commotie. Ook Nooshin is helemaal in rep en roer.

De vlogster is geboren in Iran en reist binnenkort naar Amerika. “Voor het eerst heb ik het idee dat ik niet meer stil mag zijn hierover”, zegt ze.

RTL Late Night vindt de mening van Nooshin erg interessant. “Vanavond vertelt zij haar verhaal“, aldus de talkshow. “En Amerika-correspondent Michiel Vos stapte meteen het vliegtuig in. Vanavond praat hij ons bij over de laatste stand van zaken.

Dat Nooshin nu met iets inhoudelijks komt op tv, zal de Volkskrant tevreden stellen. Die krant ergerde zich in december aan haar media-optredens als lege huls.

Lees ook: Anna Nooshin wil diepgang: ‘Make-uppen met BN’ers’ (decemebr)

foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen