Maxim Hartman walgt van kerstpromo NPO

Foto: TROSMaxim Hartman krijgt geen warme gevoelens van de kerstpromo van de NPO, die onder vuur ligt omdat de NPO het woordje ‘kerst’ heeft geschrapt. Dat laat de programmamaker weten op Twitter. Hartman vindt het kerstfilmpje van de NPO, met daarin tal van sterren zoals Astrid Joosten en Dionne Stax, veel te zoetsappig. “De NPO’er die dit feelgoodconcept verzonnen heeft, zou twee kilometer solo en naakt achter de arrenslee van de kerstman voorgetrokken moeten worden“, vindt hij.

Als internetheld Alexander Klöpping erop wijst dat hij dat een negatieve benadering vindt, antwoordt Hartman: “Sorry, ik kots op kerst en haat dat verplichte ‘samen’.

Volgens de NPO-promo vier je december ‘samen’, maar dan wel zonder Hartman. Hij bleef thuis op de opnamedag. “Ze boden mij 300 euro zonder reiskosten, Dat vond ik te weinig.

Het is volgens Hartman niet zo dat hij jaloers is omdat zijn NPO-collega’s zo dichtbij Dionne Stax mochten komen. “Bullshit, ik zie Dionne zo vaak in de lift bij de NOS. Ik mag haar Di noemen.

Foto: VARA

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen