Tunahan Kuzu woest op RTL 5-show Lekker Slim

DENK-voorman Tunahun Kuzu is woest op de makers van het RTL 5-programma Lekker Slim met Jamai Loman. Dat laat de politicus vandaag weten op Facebook. Lekker Slim is een programma waarin domme mensen antwoord moeten geven op simpele vragen. De antwoorden waaruit zij kunnen kiezen zijn vaak absurdistisch. Zo waren bij de vraag over wie Tunahun Kuzu is ook ‘de vermeende leider van de 9/11-kapers’ en ‘aanstichter van de mislukte coup in Turkije’ mogelijke antwoorden.

Kuzu vindt het niet kunnen. “Serieus??? 😡 Wat heeft het oprichten van DENK te maken met 9/11 of de mislukte coup RTL 5?

Het is schandalig, vindt hij. “Het programma Lekker Slim criminaliseert even voor heel Nederland mijn persoon door me in hetzelfde rijtje op te nemen als de leider van 9/11 en de aanstichter van de coup in Turkije…

Als we het over beeldvorming hebben…

Lekker Slim is een productie van Talpa.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen