Hans Nijenhuis: ‘AD-lezers lief voor AD-moslima’

Foto: SBSAD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis is blij verrast dat er eindelijk eens positieve lezersbrieven zijn binnengekomen bij de krant over de column van AD-moslima Hanina Ajarai. Dat laat hij blijken op Twitter. Ajarai schrijft nu een dik halfjaar columns voor het AD en kreeg in die periode felle kritiek te verduren. Niet alleen de inhoud van haar columns, maar ook haar kwaliteiten als columniste stonden ter discussie. Nu laten de AD-lezers voor het eerst blijken ook lief te kunnen zijn voor Ajarai.

Ajarai schreef deze week een column in de krant over haar koortslip, die haar tot wanhoop drijft. Niets helpt en zelfs de artsen weten er geen raad mee, schrijft ze.

En dat is wanneer de AD-lezers in actie komt. Ajarai krijgt tips van vier verschillende brievenschrijvers, waaronder Henk en Maja uit Leidschendam: “Eet elke dag een boterham met appelstroop. Wij hebben hier al jaren baat bij.

Ad uit Utrecht adviseert haar tandpasta op de koortslip te smeren en Trudy uit Laren adviseert Schüssler-zout nr 3. En dan is er nog een originele tip uit Breukelen: “Ik slik iedere dag 1 Multi A-Z tablet tegen een koortslip.

Nijenhuis vindt het fantastisch: “Hanina Ajarai krijgt altijd harde reacties op haar column. Maar op het moment dat ze over haar koortslip schrijft…

Lees ook: AD-moslima Hanina: ‘Nederland heeft meer islam nodig’ (september)

Foto: AD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen