Half jaar na Idols-finale: ‘Tom speelt nu op NS-stations’

RTL 5 heeft voor zijn website uitgezocht hoe het nu gaat met de kandidaten van het afgelopen seizoen van Idols, dat in juni 884.000 kijkers trok met de grote finale-uitzending. De resultaten van het onderzoek zijn diep bedroevend: de ene finalist speelt af en toe nog ergens op een NS-station en een ander is blijven haken bij een optreden op de sportbeurs in Hoorn. En winnares Nina? Zij ‘uploadt video’s van haar prachtige stem op haar Facebookpagina en Instagram’, zo laat RTL weten.

Alleen de vijf laatst overgebleven kandidaten zijn opgezocht door RTL. De nummer vijf Thijs zingt in een bandje, zet covers op YouTube en werkt nog steeds bij de politie.

Tom, de nummer vier, ‘grijpt elke kans aan om te spelen’. “Hij heeft gezongen op bruiloften, bij openingen van winkels, op NS-stations achter de piano, bij de nieuwe auditierondes van Idols 2017 en ook jamde hij vrolijk in Central Park.

De jonge Steve, die brons pakte bij Idols 5, is inmiddels geslaagd voor het VWO-examen ‘en blijft vrolijk zingen’. “Zo was hij te zien op Pas-Pop en de Sportbeurs in Hoorn.

Runner-up Kimberly is naast haar optredens regelmatig te zien op rode lopers en op YouTube, meent RTL. “En ze is inmiddels een Instagram-celebrity met meer dan 11.500 volgers.

Winnares Nina heeft wél iets uitgebracht, namelijk de single Bodies In The Sun. Maar daar houdt het op. Wel ’treedt ze op door Nederland en uploadt ze video’s van haar prachtige stem op haar Facebookpagina en Instagram’.

De deprimerende hoe-gaat-het-nu-met-special kunt u lezen op de website van RTL.

De opnames van het zesde seizoen van Idols zijn inmiddels in volle gang. Er is namelijk een vacature vrijgekomen in Eindhoven.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen