Laura Ponticorvo wil referendum over ouderenzorg

Laura Ponticorvo vindt dat er een referendum moet komen over de ouderenzorg in Nederland. Dat zegt de realityster en vlogger in weekblad Story. Ponticorvo is politiek geëngageerd en windt zich onder meer op over oudjes. “Het is toch een grof schandaal dat er in een welvarend land als Nederland, met steeds meer miljonair, veel ouderen zijn die in bittere armoede leven? Die absoluut niet kunnen rondkomen van de centjes die ze elke maand krijgen toegeschoven?

Het is een schandaal en Ponticorvo wil dat er wat aan gedaan wordt. “Als ik het voor het zeggen zou hebben, komt er een referendum, waardoor de Nederlandse overheid verplicht wordt ervoor te zorgen dat ouderen normaal kunnen wonen en een goed leven kunnen leiden.”

Ook alle eventuele ziekte- en verpleegkosten moeten voor ze betaald worden, benadrukt Ponticorvo. “Geen ellendige armoede meer voor onze oudjes!

Eerder liet Ponticorvo zich ook al uit over de Brexit. Ze vindt het doemscenario dat sommige mensen schetsen overdreven. “Van iedereen om me heen hoor ik juist dat voor ons hét grote voordeel van de Brexit is, dat we nu heel goedkoop kunnen shoppen in Londen. Te gek toch?

Lees ook: Laura Ponticorvo geërgerd: ‘Ik heb ook vaste lasten!’ (zaterdag)

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen