Wilfred Genee gaat CDA stemmen

Foto: RTLWilfred Genee gaat bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 waarschijnlijk op Sybrand Buma van het CDA stemmen. Dat heeft de RTL 7-presentator gezegd op BNR Nieuwsradio. De meeste bekende Nederlanders doen geheimzinnig over hun politieke voorkeur, maar Genee maakt er geen geheim van. “Ik heb de laatste keer VVD gestemd, daarvoor SP en ik heb ook een keer CDA en PvdA gestemd. Ik ga waarschijnlijk nu CDA stemmen, omdat ik zo boos ben op Rutte.

Genee is boos op VVD-leider Mark Rutte, ‘omdat hij die Buma zo aangepakt heeft’. Rutte noemde Buma onder meer een ‘pruilende peuter’ en een ‘nee-zegger’.

Dat vindt Genee ‘not done’. “Ik vind Buma steeds aardiger vinden en steeds beter vinden in wat hij doet en ook zijn standpunten kan ik steeds beter begrijpen. En dan wordt hij afgeserveerd als een dreinende kleuter of zoiets.”

Toen was ik er helemaal klaar mee. Arrogantie van de macht, dacht ik bij mezelf.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen