Katja Schuurman reageert op kritiek op slot Vlucht HS13

Katja Schuurman trekt zich de kritiek op het slot van haar dramaserie Vlucht HS13 aan. Dat blijkt uit haar reactie op Twitter. Kijkers reageerden op sociale media teleurgesteld op de grote finale, die zondag 734.000 kijkers (9 procent) trok naar NPO 3. Ook tv-recensent Angela de Jong van het AD reageerde teleurgesteld. De ontknoping van de verhaallijn zou er enorm snel doorheen gejast zijn. “Lieve fans van Vlucht HS13, wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de serie!“, begint ze.

Dan komt ze ter zake: “Jammer dat niet iedereen einde bevredigend vond. Vind het ook irritant bij films of series indien onbegrip. Dus: Wat zijn jullie vragen? Ik beantwoord ze met liefde.

Tot nu toe heeft Schuurman een aantal vragen ontvangen, waaronder: ‘Waarom wordt Haje als een slechterig neergezet en haat hij Simon zo erg?’, ‘Wat heeft de vlucht met de rest van de serie te maken?’ en ‘Vindt Liv het niet erg wat Simon haar geflikt heeft?’

Ook vraagt men zich af waarom de Iraanse politie niet eerder een inval kon doen bij de schurk uit de serie.

Schuurman heeft vooralsnog geen antwoorden gegeven.

Foto: Pief Weyman/KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen