Beau vindt nerdgehalte Coen Swijnenberg erg hoog

RTL 4-ster Beau van Erven Dorens vindt het nerdgehalte van Radio 538-dj Coen Swijnenberg erg hoog. Dat zei hij dinsdagavond tegen uitgerekend Luuk Ikink in RTL Boulevard. Swijnenberg is gek op het maken van dronevideo’s en deed dat ook tijdens een recente vakantie op Sri Lanka. Met die video, waarin hij zelf ook in beeld komt met een grote controller in zijn hand, is hij nu genomineerd voor de Drone Awards 2016. Maar Van Erven Dorens is iets minder onder de indruk.

Van Erven Dorens vindt Swijnenberg net een uit de kluiten gewassen puber met een Playstation-console in zijn hand, deed hij voor in de uitzending. “Ik vind het toch wel een heel groot nerdgehalte hebben, hoor, zo’n jongen met zo’n ding.

Collega Luuk Ikink, waarbij de nerdtermometer op hol slaat, reageerde: “Drones zijn ook een beetje voor nerds, ik vind het wel mooi.

Swijnenberg laat op Twitter weten dat hij het plaagstootje van Van Erven Dorens wel kan hebben. “Haha ik hoorde het. Beau heeft gelijk, maar ik krijg hem nog wel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen