Katja ergert zich aan vragen over Late Night met Robbie

Geplaatst op di 29 nov 2016 om 12:50

Katja Schuurman heeft er weinig behoefte aan om terug te blikken op de Robbie Williams-special van RTL Late Night. Dat liet ze zaterdagavond blijken in het SBS 6-programma Naar Bed Met Irene. Schuurman deed nogal raar tijdens die uitzending van RTL Late Night. Toen Moors daarover begon te vragen, was de sfeer om te snijden. “Daar was op social media ook iedereen heel erg druk mee. Er is heel veel over gezegd. Ben je het al zat? Je kijkt zo van: o, nee, niet weer!“, aldus Moors.

De actrice had er inderdaad niet zo’n zin: “O, ja, jongen, over social media heb ik al gezegd: het is zo onbelangrijk. Je mag er wel iets over vragen.”

Moors: “Wat was er aan de hand? Je was wel druk met alles: met je haar enzo. Je was drukkig.

Schuurman: “O ja?

Moors: “Je kijkt me echt zo aan van: O JA?! Je zat wel een beetje van je ene bil op je andere bil.”

Schuurman: “Ik ben beweeglijk. Ik heb ook zoiets van: whatever. Ik denk dat de media zichzelf in stand houden met onzingedoe, waarbij het nergens over gaat. ‘Iedereen heeft het erover op social media’, zeggen ze dan. Het zijn 36 twitteraars. Dat wordt dan overgenomen door programma’s en dan lijkt het alsof er echt iets aan de hand is.

Ik kwam er zitten om te praten over een glossy die ik heb uitgebracht en het eerste wat Robbie Williams deed is mij ondervragen. Het was een ontzettend leuk en inhoudelijk gesprek.”

Moors: “Als ik in jouw plaats had gezeten, had ik ook eigenlijk even niet geweten wat ik moest doen. Je zat ook constant in beeld.”

Schuurman: “Jij dacht dat ik niet wist wat ik moest doen? Zo heb ik dat niet ervaren, misschien kwam het zo over.”

Moors: “Zullen we het gewoon achter ons laten en praten over belangrijker dingen?

Schuurman: “Het was sowieso al lang geleden.”

Moors: “Ik vond het toch interessant om even te weten.”

Schuurman: “Nou, prima. Dan weet je het bij deze.”

Moors: “We moeten door. Ik voel de stress.”

Moors liet Schuurman ook nog een foto zien van de opnames van De TV Kantine. Ze is namelijk in de huid van Schuurman gekropen om de RTL Late Night-special na te spelen.

Foto: RTL
18 Reacties op “Katja ergert zich aan vragen over Late Night met Robbie”


 1. Anoniem

  Het is toch algemeen bekend dat Katja behoorlijk snuift dus vandaar
  ook dat drukke gedoe.

 2. Kees de Chinees

  @Anonymous

  Flauwe opmerking. Sommige mensen zijn nu eenmaal bewegelijker dan anderen. Het zijn altijd die anderen die dat dan zo nodig moeten verklaren met drugs, verliefdheid, zenuwachtigheid, iets te verbergen hebben… Ik spreek uit ervaring. Terwijl het simpel is: gewoon wat beweeglijker dan anderen.

 3. Anoniem

  Katja was zeker wel onder invloed van iets, bizar vreemd gedrag.

 4. kaasplankje

  De titel en de promo’s suggereren dat we Naar Bed gaan met Irene, maar de foto hier laat zien dat Irene en haar gast(e) “gezellig” kletsen zittend in twee fauteuils.

  Heeft sponsor BeterBed nu al (na twee afleveringen) het bed weggehaald en zich teruggetrokken?

 5. Anoniem

  Ah, kom op, zeg! Ze zat daar zowat haar borsten in Williams zijn gezicht te duwen. Haar hele lichaamshouding en gedrag tijdens die uitzending was “Robbie, trek me uit elkaar in je hotelkamer!”

 6. bob

  Katja heeft natuurlijk nog nooit een echte man gehad en nu ze naast Robbie zat veranderde ze in een geile donder gggrrrrrr .
  Je zag het als kijker gebeuren.

 7. Stefan

  Anonymous 14:14 LOL!!!!

 8. Anoniem

  @14:14

  Helemaal mee eens!!!!

 9. Anoniem

  Ondertussen wordt dit fragment van mooi liedje Birgit Schuurman die zus Katja in tranen zingt overal op internet gedeeld: http://www.kijk.nl/video/SJhlgujuwWMh

 10. Anoniem

  @Kees de Chinees; kloot maar bij Katja niet.
  Zij is aan de coke. Is algemeen bekend hoor.

 11. Mike

  Publiek ligt op bed sukkel! Al vanaf afl1.

 12. Anoniem

  Moors: “Je kijkt me echt zo aan van: O JA?! Je zat wel een beetje van je ene bil op je andere bil.”

  …een natte doos zeker!

 13. Marly van der velden Lover

  Lekkere milf, mag van mij zo weer in de pb

 14. Mike

  Nét eens SBS6 en het programma (proberen) terug te kijken, echt vreselijk! Het gaat totaal nergens over! Er gebeurd helemaal niets en Irene is slecht voorbereid. Katja verteld niets onthullends maar liet zich wel heel erg kennen toen Irene haar confronteerde met het Robbie Williams interview. Het is wel duidelijk dat zij er niet op in wilde gaan en onzin uitkraamde; duidelijk is dat ze destijds aan de coke was. Wat een mafkees die Katja.

 15. Anoniem

  Hier zakt echt mijn broek van af van Katja schuurdoos.

 16. Siepje

  Wat is er in hemelsnaam mis met een vrouw die zenuwachtig wordt van een spannende man die vlak naast haar zit? De tandjes mensen zullen we niet net doen alsof wij allemaal rustig zouden blijven met Robbie naast ons met dat ondeugende hoofd? En zullen we verder doen alsof Katja een vrouw van vlees en bloed is? Top, bedankt, en ga nu iets nuttigs doen of zo.

 17. Anoniem

  Je zag Katja gewoon van der stoel glijden van G..L heid. Ze was daar echt
  niet 100% nuchter hoor.

 18. Anoniem

  Zou Katja dit ook doen ?
  http://www.dumpert.nl/mediabase/1697121/2a083951/victoria_koblenko_trekt_slipje_uit.html

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.