Katja ergert zich aan vragen over Late Night met Robbie

Katja Schuurman heeft er weinig behoefte aan om terug te blikken op de Robbie Williams-special van RTL Late Night. Dat liet ze zaterdagavond blijken in het SBS 6-programma Naar Bed Met Irene. Schuurman deed nogal raar tijdens die uitzending van RTL Late Night. Toen Moors daarover begon te vragen, was de sfeer om te snijden. “Daar was op social media ook iedereen heel erg druk mee. Er is heel veel over gezegd. Ben je het al zat? Je kijkt zo van: o, nee, niet weer!“, aldus Moors.

De actrice had er inderdaad niet zo’n zin: “O, ja, jongen, over social media heb ik al gezegd: het is zo onbelangrijk. Je mag er wel iets over vragen.”

Moors: “Wat was er aan de hand? Je was wel druk met alles: met je haar enzo. Je was drukkig.

Schuurman: “O ja?

Moors: “Je kijkt me echt zo aan van: O JA?! Je zat wel een beetje van je ene bil op je andere bil.”

Schuurman: “Ik ben beweeglijk. Ik heb ook zoiets van: whatever. Ik denk dat de media zichzelf in stand houden met onzingedoe, waarbij het nergens over gaat. ‘Iedereen heeft het erover op social media’, zeggen ze dan. Het zijn 36 twitteraars. Dat wordt dan overgenomen door programma’s en dan lijkt het alsof er echt iets aan de hand is.

Ik kwam er zitten om te praten over een glossy die ik heb uitgebracht en het eerste wat Robbie Williams deed is mij ondervragen. Het was een ontzettend leuk en inhoudelijk gesprek.”

Moors: “Als ik in jouw plaats had gezeten, had ik ook eigenlijk even niet geweten wat ik moest doen. Je zat ook constant in beeld.”

Schuurman: “Jij dacht dat ik niet wist wat ik moest doen? Zo heb ik dat niet ervaren, misschien kwam het zo over.”

Moors: “Zullen we het gewoon achter ons laten en praten over belangrijker dingen?

Schuurman: “Het was sowieso al lang geleden.”

Moors: “Ik vond het toch interessant om even te weten.”

Schuurman: “Nou, prima. Dan weet je het bij deze.”

Moors: “We moeten door. Ik voel de stress.”

Moors liet Schuurman ook nog een foto zien van de opnames van De TV Kantine. Ze is namelijk in de huid van Schuurman gekropen om de RTL Late Night-special na te spelen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen