Katja smelt voor Robbie, Robbie niet voor Max

De uitzending van RTL Late Night met superster Robbie Williams maakte woensdagavond de tongen los op sociale media. Kijkers raakten vooral niet uitgepraat over het vreemde gedrag van tafelgast Katja Schuurman én de Max Verstappen-blunder van de redactie. Dat is te lezen op Twitter. Humberto Tan had niet zijn sterkste avond van het jaar en geneerde zich een beetje toen Williams hem aansprak op de slechte research van zijn redactie. Die zat er namelijk even helemaal naast.

Tan startte een filmpje in waarop te zien is hoe Williams op een kinderauto zit. “Je houdt van Formule 1, hè“, zei de talkshowhost. “Nee, hoor, helemaal niet“, antwoordde Williams. “Nee?“, zei een geschrokken Tan.

Nee, wie heeft dat tegen je gezegd?“, vroeg Williams, die vervolgens een opmerking maakte over de voorspelbaarheid van talkshows: “Tenzij je nu een Formule 1-coureur hebt die iets tegen me gaat zeggen in een videoboodschap. In dat geval ben ik gék op Formule 1.

En die videoboodschap kwam er: Max Verstappen nodigde Williams uit voor een race. “Het is vast een heel aardige jongen, maar ik heb geen idee wie het is. Veel succes voor hem.

3FM-dj Domien Verschuuren reageerde op Twitter: “Dit moment, met Robbie Williams en zijn ‘liefde’ voor Formule 1, is het beste dat ik dit jaar op tv zag. Haha!

En SBS 6-ster Jochem van Gelder: “Bij RTL Late Night wordt een redacteur ontslagen. ‘You like Formule 1? No.’ Beetje lullig voor onze Max Verstappen“, giert hij.

Katja Schuurman had wél behoefte aan rubber. Zij werd volgens kijkers thuis wel heel erg onrustig en wild van Williams. “Volgens mij was Katja een beetje nerveus, of ik werd het van haar…“, zei zangeres Monique Smit bijvoorbeeld.

Assie spreekt van een ‘soppende Katja’ en Dees: “Katja Schuurman glijdt zowat van d’r stoel af terwijl ze naast Robbie zit.

Allemaal jaloezie, denkt Luuk Ikink. “Mooie uitzending RTL Late Night. Robbie Williams als topentertainer en heul veul mensen knetterjaloers op Katja.

Schuurman zelf op Twitter: “Wat een leuke vent die Robbie Williams! Ook fijn voor mij; straalde ik ook eindelijk een keer. In plaats van mijn chagrijnige hoofd normaal.

RTL Late Night scoorde geen spectaculaire kijkcijfers met Williams. De uitzending was goed voor 879.000 kijkers (22 procent).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen