Katja smelt voor Robbie, Robbie niet voor Max

Geplaatst op do 03 nov 2016 om 8:36

De uitzending van RTL Late Night met superster Robbie Williams maakte woensdagavond de tongen los op sociale media. Kijkers raakten vooral niet uitgepraat over het vreemde gedrag van tafelgast Katja Schuurman én de Max Verstappen-blunder van de redactie. Dat is te lezen op Twitter. Humberto Tan had niet zijn sterkste avond van het jaar en geneerde zich een beetje toen Williams hem aansprak op de slechte research van zijn redactie. Die zat er namelijk even helemaal naast.

Tan startte een filmpje in waarop te zien is hoe Williams op een kinderauto zit. “Je houdt van Formule 1, hè“, zei de talkshowhost. “Nee, hoor, helemaal niet“, antwoordde Williams. “Nee?“, zei een geschrokken Tan.

Nee, wie heeft dat tegen je gezegd?“, vroeg Williams, die vervolgens een opmerking maakte over de voorspelbaarheid van talkshows: “Tenzij je nu een Formule 1-coureur hebt die iets tegen me gaat zeggen in een videoboodschap. In dat geval ben ik gék op Formule 1.

En die videoboodschap kwam er: Max Verstappen nodigde Williams uit voor een race. “Het is vast een heel aardige jongen, maar ik heb geen idee wie het is. Veel succes voor hem.

3FM-dj Domien Verschuuren reageerde op Twitter: “Dit moment, met Robbie Williams en zijn ‘liefde’ voor Formule 1, is het beste dat ik dit jaar op tv zag. Haha!

En SBS 6-ster Jochem van Gelder: “Bij RTL Late Night wordt een redacteur ontslagen. ‘You like Formule 1? No.’ Beetje lullig voor onze Max Verstappen“, giert hij.

Katja Schuurman had wél behoefte aan rubber. Zij werd volgens kijkers thuis wel heel erg onrustig en wild van Williams. “Volgens mij was Katja een beetje nerveus, of ik werd het van haar…“, zei zangeres Monique Smit bijvoorbeeld.

Assie spreekt van een ‘soppende Katja’ en Dees: “Katja Schuurman glijdt zowat van d’r stoel af terwijl ze naast Robbie zit.

Allemaal jaloezie, denkt Luuk Ikink. “Mooie uitzending RTL Late Night. Robbie Williams als topentertainer en heul veul mensen knetterjaloers op Katja.

Schuurman zelf op Twitter: “Wat een leuke vent die Robbie Williams! Ook fijn voor mij; straalde ik ook eindelijk een keer. In plaats van mijn chagrijnige hoofd normaal.

RTL Late Night scoorde geen spectaculaire kijkcijfers met Williams. De uitzending was goed voor 879.000 kijkers (22 procent).

Foto: RTL
40 Reacties op “Katja smelt voor Robbie, Robbie niet voor Max”


 1. Vincent

  Luuk krijgt te veel praatjes, vervelend omhooggevallen pisventje.

 2. Max

  Robbie is allang over zijn houdbaarheid heen! Dat was duidelijk te merken aan zijn tem, mijn god…dat daar niemand net over heeft! Ik ergerde me vreselijk aan die Tan en Schuurmans ( die inderdaad in haar eigen gesprek ook een beetje vreemd was…) en heb hem uitgezet. Mijn god, wat een uitzending….

 3. Dus

  Het was een vreemde uitzending.

 4. Huiskamer

  Heb niets gemist dus. Trouwens Tan is niet meer dan een toneelspeler. En inderdaad Robbie; voorspelbaar politiek correct gedrag.

 5. Anoniem

  Schuurman met coke in haar mik.

 6. ANONYMOUS

  Het zoveelste bewijs dat Tan een lichtgewicht is. Om over zijn redactie nog maar niet te spreken …

 7. Karin

  Zelfs de Marokkanen Badr Hari en Jesse Klaver kunnen beter presenteren. Echt verschrikkelijk dit.

 8. Wendy's dealertje

  Schuurman zat wel heul erg te soppen

 9. Naj

  @Karin, wat heeft hun Marokkaans-zijn daarmee te maken?

 10. Mark1

  Waar blijven de heren en dames recensenten om Tan helemaal neer te sabelen? Hij bakte er echt NIETS van. Williams nam de regie totaal over en Tan kon alleen maar wat grinniken.

 11. Wit spul

  Ze zat in haar eigen interview ook al zo raar te ratelen. Mix van drank en coke…

 12. NL moet ultrarechts worden...

  Katja ‘Schuurvrouw’ moet eens stoppen met cocaïne snuiven vlak voor een televisie optreden!

 13. Anoniem

  Katja was ooit heel heel lang geleden de lekkerste vrouw van Nederland,nu is het niet meer dan een triest gevalletje . En Oemberto kan beter achter de camera een baantje zoeken.

 14. Germaan

  Schuurman zelf op Twitter: “Wat een leuke vent die Robbie Williams! Ook fijn voor mij; straalde ik ook eindelijk een keer. In plaats van mijn chagrijnige hoofd normaal.”
  Hahaha, totaal geen zelfkennis!!!

 15. west

  Maakt helemaal niets uit wat er in het programma zit bij H.TAN
  en of hij kan presenteren , als er maar iets te zien is op RTL 4
  wat het is is maakt niet uit ! de kijkers kijken toch wel!
  want met 150 zenders op je tv heb je weinig keuze !
  Als het maar gezellig is er een tafel staat en geen desk dat is het goed!
  dan kijken we , dat er op de andere zenders heel veel mooie dingen zijn te zien
  dat vergeten we gewoon, of zien we niet !

 16. Bart

  RTL; Acht zenders voor adverteerders en niets inhoudelijks voor de kijkers.
  Het zal niet verkeren

 17. Annie

  Zet dan ook normale mensen tegenover Robbie,voor hem toch ook niet leuk als iedereen zich vreemd gaat gedragen?Die heldenverering is nergens voor nodig.Bij niemand.

 18. Beau van Erven Ikkink

  Vreselijk om te zien altijd, grote internationale sterren in Nederlandse programma’s. Dat geslijm en die domme vragen. ‘You like Amsterdam?’ Wel grappig om te zien hoe Max Verstappen internationaal nog totaal onbekend is. Omdat hij 1x heeft gewonnen is hij in Nederland een enorme ster maar internationaal kent helemaal niemand hem en telt hij dus ook nog niet mee. Wij behandelen hem alsof hij een Schumacher is maar dat is hij niet.

 19. Super

  @Beau van Erven Ikkink

  Je maakt een denkfout. Hij is internationaal zeker wel bekend, maar uiteraard niet bij mensen die niet van Formule 1 houden. Als iemand mij een foto laat zien van wereldberoemde basketballers of honkballers zal ik ze ook niet herkennen. Dat zegt niets over hun bekendheid. Sowieso vreemd dat als één zanger hem niet kent, je meteen de conclusie denkt te kunnen trekken dat Verstappen dús niet bekend is buiten de grenzen. Met die redenatie is niemand bekend.

 20. Marcel

  Het was een hilarisch interview, maar dat hij Max Verstappen niet kende en sowieso niets met F1 had, was zeer pijnlijk. Slllechte redactie…

 21. Walter

  Ai, een sneer naar onze vriend Verstappen.

 22. Sven

  Een stukje leedvermaak op z’n tijd.

 23. Beau van Erven Ikkink

  Zag dat Bridget hem ook weer mocht interviewen. Nou dat zal een kritisch, spannend vraaggesprek zijn geworden, Bridget haar skills kennende.

 24. anoniempje

  wederom slechte show van de arrogante kledingman, heb het niet eens gezien, maar de commentaren spreken voor zich
  NEED I HAVE TO SAY MORE!!!!!!!

 25. Vincent Lamme

  Niet alleen Verstappen was een misser van de redactie, het hele item met Robbie was een opeenstapeling van blunders. “Ik mag geen tattoos meer van mijn vrouw”, zegt Robbie. Prompt mag hij er gratis eentje laten zetten in de toko van Schiffmacher, die er ook vast een paar hebben ontworpen voor hem. Hij krijgt een loeigrote foto gepresenteerd die vlak voordat hij naar een afkickkliniek moest is geschoten. Wie heeft bedacht dat het een goed idee was om hem een heel grote afdruk te geven van hetgeen hij misschien zelf wel als een dieptepunt in zijn leven heeft ervaren? De hele tijd dat infantiele gedoe met de drukknop die niet gemonteerd was. Had het dan als Paul de Leeuw met Adele gedaan. Die had ook zo’n bord mee, maar ze mocht gewoon zelf aanwijzen waar het over moest/kon gaan. Dat levert veel leukere tv op dan een voorgeprogrammeerd bord waar de artiest in kwestie nul invloed op heeft (en in dit geval niet eens de schijn ophoudt). Dat gezegd, het was wel tv waar je naar moest kijken, als een treinongeluk dat zich voor je neus voltrok.

 26. Anoniem

  Ik heb een klein stukje gezien..volgens mij zaten zowel Katja als Robbie onder de coke. Katja en Humberto tenenkrommend dus gauw wegwezen. Zal vanavond ook wel weer een slijmshow worden, van Gelder heeft zich al ingedekt zie de telegraaf.

 27. Vincent Lamme

  Klap op de vuurpijl was natuurlijk ook nog dat hij op het eind een bijna 20 jaar oud liedje moest zingen, terwijl hij een nieuwe cd uit heeft. Kensington mag de hele week liedjes spelen die nog niemand heeft gehoord en Robbie moet een oude van stal halen. Beetje lullig naar zo’n artiest toe.

 28. Anoniem

  Tan begint nu wel heel erg zielig te worden……
  En wat een vreselijk mens die katja.s.
  Leek wel of ze onder invloed was van iets…..?

 29. VD

  @anoniempje

  Heb je weer zo’n debiel die denkt dat hij Engels moet praten. ALs deze kromme zin tenminste door kan gaan voor Engels.

 30. west

  @VD INDERDAAD
  Doe joe lijk RTL 4?
  NO NO NO
  doe joe lijk H Tan ?

  OOOO NOO OH NOO

  Doe joe lik SBS?
  JESS JESS JESS

  Doe joe lijk NPO ?

  JESS JESS JES

  AAI EM LOEKING ALWEES te EO
  TE MOOIST VERRIE POPULAAIR SENDER IN THE WORLD

 31. VD

  @west

  You have said there a very well example from Stone coal English.

 32. VD

  Nederlanders beginnen trouwens ook steeds vaker over oorlogsvoertuigen als ze hun dank willen betuigen. De tanks vliegen je om de oren. ;)

 33. anoniempje

  hé VD, dan zal ik het in het nederlands zeggen, heb gewoon gelijk gehad v.w.b. de heilige Tan, van iets naar niets en het zal ook nooit meer iets worden
  Hier nog even een Engelse zin: MIND MY WORDS!
  Sorry voor alle Tan fans, maar ik denk dat deze nietszeggende show,waarschijnlijk het volgens seizoen niet meer zal halen

  REST MY CASE

 34. Reinardus

  Humberto Tan mag dan een prijs voor het beste interview hebben ontvangen; een ‘diepe’ journalist is hij niet. De beste journalisten zitten bij de NPO: Eva Jinek, Jeroen Pauw, Sven Kockelmann en alle mensen die het Buitenhof presenteren.

 35. Peter B.

  Ze zoeken een nieuwe redacteur voor RTL Late Night. Zou de redacteur die fout maakte ontslagen zijn?

  http://mediaroute.nl/blog/index.php?id=69of1be8

 36. VD

  @anoniempje

  Als je de Engelse taal niet beheerst moet je het bij je moedertaal houden. “Need I have to say more”. “Mind my words”. Man, man, man!

 37. ANONYMOUS

  @ anoniempje: Jij wordt nog eens opgenomen, mark my words.

 38. Al Mïjn Reactïes Worden Vastgehouden enz...

  Wie is Robbie Williams? En wie is Max Verstappen?

 39. Hell's Kells

  Wie ben jij, lapzwans?

 40. Mark

  1/4 van tv-kijkend NL keek. Hoezo is dat een slecht kijkcijfer?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.