All You Need in februari met grote jubileumshow

Geplaatst op di 29 nov 2016 om 13:05

Robert ten Brink komt in februari met een grote jubileumspecial van zijn RTL 4-show All You Need Is Love. Dat vertelt de presentator in zijn column in de Vriendin. All You Need Is Love bestaat maar liefst 25 jaar. “Een kwart eeuw maken we het programma al. Een kwart eeuw, wie had dat kunnen denken toen we er ooit timide mee begonnen? Ja, dat timide zeg ik nu ik de beelden val al die jaren heb terug gezien. We bekijken ze om te kunnen terugblikken in onze grote jubileum-uitzending in februari.”

Ten Brink vindt het vermakelijk om al die oude beelden terug te zien. “Het was een totaal andere en veel voorzichtigere tijd. Ik droeg grote, gekleurde jasjes en had een hoofd vol donkere krullen en ja, ik was ook erg magertjes.”

Toch is het doel van het programma nooit veranderd. “Er is veel veranderd. Maar wat hetzelfde is gebleven, is de liefde. De grote, passievolle liefde, maar ook het gemis daarvan, dat mensen soms wanhopig maakt.”

Want all you need is nou eenmaal love!

Foto: RTL
16 Reacties op “All You Need in februari met grote jubileumshow”


 1. Wendy's dealertje

  Dat programma is al 25 jaar over datum.

 2. Piet

  Daar kijken we al jaren niet meer naar!

 3. Otto Groeneveld

  Rot toch eens op met dat uitgekauwde kutprogramma.

 4. 42

  Na een dip is het tpch wel helemaal terug. Het is slim dat het gedoceerd aangeboden wordt.

 5. Anoniem

  Ik ben een huisvrouw van 42 en heb kort pittig haar en dit lijk me leuk om naar te kijken :))))))))

 6. Anoniem

  Stom programma, komt nog uit de oertijd, met een oude man als presentator.

 7. Zeur Pietje

  @Piet,
  Nee voor u is er de TV Show of BZH, hahaha

  @Otto G,
  Hé, zeg jij eens “Otto”? …. Ja, dat dacht ik al, hahaha

 8. Fan

  Heerlijk All You Need is Love

 9. Anoniem

  1,8 miljoen voor de reguliere shows en 3 miljoen voor de Kerstaflevering.
  Jammer voor al die zeikers die zogenaamd niet kijken of alleen kijken omdat hun vrouw/vriendin kijkt (ja right!) Dit gaat nog jaren door.

 10. BEJAARDE TV

  RTL de non kwaliteitszender voor bejaarden en de minder bedeelde en door bejaarden gepresenteerd.

  Wat een achterhaalde bejaarde tv. Wanneer verzint RTL met haar management nu eens iets sprankelends, iets waar jonge mensen die niet op de bank liggen met obesitas, weer de behoefte krijgen om tv te kijken.

  Met Robert 1955, Herman 1958, Natasja 1964,Gorden 1967, Angela 1958. Gerard 1960, Linda 1963, Loretta 1956, moet ik er nog meer noemen, gaat kijkend en vooral nadenkend Nederland deze zender echt niet meer begluren.

  De NPO is al veel verder dan de vastgeroeste gemanipuleerde formats van Erland en Molusconi. Als dit zo door gaat kan de stekker er wel uit bij deze RTL Troep uh Groep. Een mooi laatste bejaarden en hulpprogramma dat gepresenteerd wordt door Robert de bejaarde en Wendy die schijnbaar van lijntjes houdt.

 11. Laura Vamp Fatale

  Zoals “Home alone “vaste prik is tijdens de kerst, zo is All you need is love dat ook

 12. Anoniem

  Je dacht dat de slavernij was afgeschaft, tot je het gebouw van Talpa betreedt. Blankenslavernij.

 13. Anoniem

  Talpa???

 14. Gerard

  Dit programma is dus 25 jaar geleden al gejat door John de Mol van de Surpriseshow van Henny Huisman. Joop en John stonden toen nog elkaar maar het leven en John kon niet uitstaan dat de Surpriseshow zo’n mega succes was(Televzierring) Dus kwam hij met deze variant.

 15. Otto Groeneveld

  Wat voor verschrikkelijke eikel is die gladjakker en wat is RTL goedkoop

 16. Dennis

  Prachtig programma! Ik hoop dat het nog een paar jaar doorgaat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.