All You Need in februari met grote jubileumshow

Robert ten Brink komt in februari met een grote jubileumspecial van zijn RTL 4-show All You Need Is Love. Dat vertelt de presentator in zijn column in de Vriendin. All You Need Is Love bestaat maar liefst 25 jaar. “Een kwart eeuw maken we het programma al. Een kwart eeuw, wie had dat kunnen denken toen we er ooit timide mee begonnen? Ja, dat timide zeg ik nu ik de beelden val al die jaren heb terug gezien. We bekijken ze om te kunnen terugblikken in onze grote jubileum-uitzending in februari.”

Ten Brink vindt het vermakelijk om al die oude beelden terug te zien. “Het was een totaal andere en veel voorzichtigere tijd. Ik droeg grote, gekleurde jasjes en had een hoofd vol donkere krullen en ja, ik was ook erg magertjes.”

Toch is het doel van het programma nooit veranderd. “Er is veel veranderd. Maar wat hetzelfde is gebleven, is de liefde. De grote, passievolle liefde, maar ook het gemis daarvan, dat mensen soms wanhopig maakt.”

Want all you need is nou eenmaal love!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen