Roelvink schatrijk na soap: ‘Auto en tuintegels gekocht’

Het geld stroomt binnen bij Dave Roelvink nu hij door een sekstape en een RTL 5-soap carrière maakt als dj. Hij heeft al een auto gekocht én tuintegels voor zijn moeder. Dat vertelt hij in Story. Roelvink, die volgens berekeningen van de BNN-reeks F*ck Me I’m Famous één miljoen euro per jaar verdient, is er trots op dat hij van eigen geld een auto heeft kunnen kopen. “Het is mijn eerste auto die ik zelf bekostigd heb, dat doet mij wel wat. Als ik hem ’s morgens voor de deur zie staan, ben ik trots.” 

De zoon van Dries Roelvink probeert zijn geld op een goede manier uit te geven. “Ik weet waar ik voor werk, je ziet er iets voor terug. De mensen die altijd goed voor mij zijn geweest, laat ik meedelen in mijn succes.

Waaronder zijn moeder, die sinds een halfjaar een nieuwe woning heeft. “Haar tuin was net een moerasgebied. Ik heb haar mooie tegels gegeven, zodat ze er weer lekker bijzit. De tuin is helemaal opgeknapt, dat heeft ze verdiend.”

Het leven van Roelvink, die in de RTL 5-soap nog een hangende nietsnut was, is volledig omgedraaid. “De boekingen blijven binnenstromen. Ik dacht dat het na de zomer wel rustiger zou worden, maar mijn agenda zit nog steeds lekker vol.

Mede door onze soap De Roelvinkjes heb ik een kans gekregen om er wat van te maken.

Lees het hele interview met Dave Roelvink in weekblad Story (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen