Bridget adviseert: ‘Maximaal zes mensen in Boulevard’

Geplaatst op do 01 sep 2016 om 13:02

Bridget Maasland denkt dat het goed is als er niet meer dan zes presentatoren tegelijk in de studio van RTL Boulevard zitten. Dat heeft ze gezegd in Koffietijd. Het nieuwe RTL Boulevard krijgt kritiek, omdat het te druk zou zijn. “We zaten maandagavond wel met iets te veel mensen, namelijk acht. Ik zou dat beperken tot uiterlijk zes. Maar het door elkaar praten viel echt wel mee. Ik heb het natuurlijk teruggekeken en daar had ik helemaal geen last van. Ik denk dat het puur gewenning is.

In het nieuwe RTL Boulevard wachten de deskundigen op een bankje totdat ze aan de desk hun zegje mogen doen. Ondertussen mogen ze wel hun mening geven over andere onderwerpen.

Volgens Maasland is dat een prima opzet, al vinden sommige mensen dat wat rommelig overkomen. “Het is wel zo dat we met z’n allen in die studio de uitzending maken, dus we mogen ook allemaal een mening hebben. Het is niet zo dat we het allemaal doodrepeteren en al lang weten wie wat gaat zeggen, want dan is het gevoel dat je live met elkaar op het Leidseplein iets maakt er van af. Het moet wel spontaan blijven.”

Maasland vindt het nieuwe Boulevard geslaagd. “Het is een heel nieuwe opzet, zonder dat het vertrouwde gevoel van het entertainment weg is.”

Vooral de combinatie van op locatie en in de studio vindt Maasland erg leuk. “Het is én én. Ik ga op pad om vervolgens met mijn eigen item de studio terug in te komen. Daar zit ik dan het hele uur met alle deskundigen erbij. We praten over alle onderwerpen mee.”

Ik als programmamaker – ik heb tien jaar een productiehuis gehad – vind dat het allerleukste wat er is. Ik ben heel blij dat ik lekker de hort op mag, maar ook live in de studio mag zijn.”

Het is niet het enigste wat Maasland voor RTL gaat doen. “Het is het eerste wat ik nu doe bij RTL. Ik begin bij Boulevard, maar het is niet het enige. In principe ben ik gewoon een nieuw RTL-gezicht.

We gaan een ENG-serie nog maken en er komen ook weer grote liveshows aan, maar ik mag nog niet zeggen wat het is. Twee keer per week RTL Boulevard is wel een heel leuke basis.”








27 Reacties op “Bridget adviseert: ‘Maximaal zes mensen in Boulevard’”


 1. Koentje

  Er zal wel weer een partij kritiek op Bridget komen, maar ik vind het een leuk wijf. Verdient een kans.

 2. Hellen

  Ik vind Bridget ook leuk. Ze zag er alleen oud uit in de eerste aflevering. Het kwam denk ik door het felle licht.

 3. Richard Groenenheuvel

  Ik vind haar een doorgesnoven temijer, die hopeloos opzoek is naar een jonge vent

 4. Stefan

  Enigste?

 5. eindregie

  enigste ? Sinds wanneer is dat een woord ?

 6. Halina

  Het is een zeekoe!

 7. Anoniem

  Eén advies; laat Bridget thuis.
  Zij verpest het programma en zonder haar is het al een.
  stuk rustiger.

 8. Tessa

  Het is een soort Tafel van 5 geworden. Lekker door elkaar heen kakelen.

 9. Anoniem

  Bridget gaat The voice presenteren

 10. Anouk Smullers

  Nieuw RTL gezicht? Net als Nance toen? (Ook afgedankt SBS-er)

 11. Robert

  Ze kan moeilijk zeggen dat ze er niks aan vind, ze is er net begonnen.

 12. Anoniem

  die bank blijft niet.

 13. Walter

  Walter adviseert: weg met Bridget Maasland op tv.

 14. Esther

  Minder Briget op tv please

 15. Anoniem

  Die kille Bridget heeft echt totaal niets toe te voegen bij boulevard. Zo’n programma heeft warme gezellige presentatoren nodig . Beau is de enige die leuk is.

 16. henk

  ik snap richard groenenheuven niet….
  je typt: een doorgesnoven temijer…..is dat normaal ….of een vraag om aandacht?

 17. Marcel

  Die bank hoort een andere functie te krijgen binnen het programma. Die meningen van andere deskkundige stoort wat. Dan beter aan de desk met 4 personen dan nog 2 mensen op de bank.

 18. Anoniem

  Ik vind dat Bridget met Luuk moet afwisselen als co host. Frank Dane afwisseld met Beau en Winston als anchorman. Ruben Nicolai op locatie. Denk dat dat een betere verdeling is dan nu.

 19. john van Wijngaarden

  Groenteboer?
  Ja, mevrouw.
  Zijn deze peren lekker?
  Heerlijk mevrouw, lekkerder niet te krijgen

  (zo komt haar mening bij mij over) =Nietszeggend=

 20. Vincent

  @ 15:50

  Eens!

 21. Flippo

  MC zou graag negatief schrijven over Boulevard, maar dat lukt gewoon niet. Het zit goed in elkaar, alleen nog een beetje aftasten hier en daar. De kijkcijfers en de marktaandelen zijn uitstekend en de reacties zijn goed. Ongetwijfeld zal binnenkort wel weer de Twitter-beerput worden opengetrokken, maar dat snijdt totaal geen hout. Op Twitter ben je alleen negatief.

  Goede zet van Erland dus. Net als Late Night. Nu is RTL Live aan de beurt.

 22. Ano Nymous

  Tip voor Boulevard kijkers:
  Zoek een leven alsjeblieft. De wereld staat in brand, maar jullie maken je druk om een nieuwe presentator in een roddel TV programma?
  Écht niks beters te doen in jullie leven?

 23. Anoniem

  @Flippo Ik vind dat er late night of wel wat stappen te maken zijn. Om te beginnen Humberto er uit. Peter van der Vorst mag het van mij permanent gaan doen.

 24. Anoniem

  @ 22:02

  Jij ook eruit. Uit Nederland.
  Terug naar je apenland, zogenaamde mediadeskundige.

 25. Anoniem

  @22:13 Niet zogenaamd maar gewoon mediadeskundige voor jou. Jij morgen wel weer op tijd zijn op de sociale werkplaats he!

 26. ron

  @Koentje Bridget Verdient een kans.????
  oke was een lekker wijf.
  maar is toch de tv hopper van nl

 27. hy

  https://www.facebook.com/RTLBoulevard/videos/1146313438724718/

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.