FOX zet Jim Bakkum op grote nieuwe talentenjacht

Jim Bakkum zet zijn tv-carrière voort bij de jonge tv-zender FOX. Hij wordt de presentator van de nieuwe grote talentenjacht die het station twee weken geleden onverwachts aangekondigde. Dat heeft de zender laten weten. Bakkum beëindigde in de zomer 2014 zijn samenwerking met SBS 6, waar hij de toenmalige ‘showflits’ van Shownieuws presenteerde. Nu gaat hij aan de slag voor FOX. “FOX is voor mij de zender die naadloos aansluit bij wat ik leuk vind om te maken en om te zien.”

FOX profileert zich als dé zender met kwaliteitsseries en -films. “Ze zenden meer geweldige series uit dan welke andere zender dan ook, maar ook iconische internationale events zoals The Emmy’s en de Victoria’s Secret Show“, aldus Bakkum.

Even leken de ambities van FOX verdwenen, maar met de aankondiging van de talentenjacht lijken die weer helemaal terug. “We gaan begin 2017 een spannende uitdaging aan op het gebied van amusement, in samenwerking met VTM”, legt Bakkum uit.

Van dit alles mag ik de komende tijd onderdeel zijn en als kers op de taart ben ik binnenkort ook nog eens te horen als officiële zenderstem van FOX. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Mark Bruitsman, programmadirecteur van FOX, is blij met Bakkum. “Jim past perfect bij FOX. Hij is avontuurlijk ingesteld, soms een tikje rebels maar altijd stijlvol. Bovendien is hij gek op mooie series en entertainment. We zijn dan ook blij dat Jim voor FOX kiest, de zender die in Nederland inmiddels de meeste internationale tv-series brengt, met bovendien de snelste premières.

FOX gaat in de nieuwe talentenjacht op zoek naar een nieuwe boyband. Heren vanaf 18 jaar kunnen zich nog inschrijven via foxtv.nl.

Lees ook: Jim wilde niet wachten op ontslag bij SBS 6 (2014)

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen