Winston Gerschtanowitz lovend over André Hazes jr.

André Hazes jr. werd donderdag bejubeld door Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Hazes jr. is sinds deze week te zien met Het Rad van Fortuin op SBS 6. Hoewel de kijkcijfers wat zijn ingezakt en er veel kritiek is op de storende geluidjes tijdens het draaien van het rad, was Gerschtanowitz laaiend enthousiast. Hij was de afgelopen jaren dan ook werkzaam bij Rad-producent Talpa. “Het gaat hartstikke goed“, zei hij tegen Hazes jr.

Gerschtanowitz vindt dat de volkszanger het enorm goed doet. “Wat een lekker succes heb jij aan je broek hangen. Volgens mij heb jij de wind in de zeilen, ben je lekker begonnen met het Rad van Fortuin. Iedereen was heel kritisch hoe je het zou gaan doen, maar het gaat hartstikke leuk.”

Al vanaf het begin had Gerschtanowitz er vertrouwen in. “Ik dacht dat het al goed ging komen toen ik die promo zag. Je straalde daar al uit dat je het naar je zin had.”

Hazes jr. beaamt dat hij ontzettend natuurlijk overkomt in het spelprogramma. “Ik ben echt wel lekker op mijn plek daar.

Het Rad van Fortuin trok gisteren 427.000 kijkers naar SBS 6, goed voor 12 procent marktaandeel. Dat is een prima score voor die zender.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen