Lieke van Lexmond wil Televizier-Ster en Televizier-Ring

Lieke van Lexmond trekt zich niets aan van de etiquette rond tv-verkiezingen. Ze vraagt haar volgens op sociale media om de Zilveren Televizier-Ster. Dat is te zien op Instagram en Twitter. Van Lexmond won in 2009 de Televizier Aanstormend Talent Award, maar ze is nog nooit genomineerd in de volwassen categorie Zilveren Televizier-Ster. Ze hoopt dat dat dit jaar wel gaat gebeuren. “Ik zou liegen als ik dit niet een waanzinnige eer zou vinden… Er kan gestemd worden voor de zilveren ster. X

De presentatrice vraagt haar volgers verder om één van haar programma’s te nomineren voor de Gouden Televizier-Ring. “Tja, ik zou liegen en vals bescheiden zijn als ik zou zeggen dat dit niet een droom is.

Ze vindt het ontzettend lief als mensen op haar gaan stemmen. “Het was een geweldig seizoen met heerlijke programma’s en ik dank bij voorbaat iedereen die de moeite neemt om te stemmen.

Voor mensen die zich afvragen voor welk Van Lexmond denkt genomineerd te kunnen worden, schept ze op Instagram duidelijkheid met een rijtje hashtags. “#idolsrtl #LelijkeEendjes #MijnLevenInPuin #TvMakelaar #JustTheTwoOfUs #CMC.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen