Ivo Niehe baalt van grappen over P&W-optreden

Ivo Niehe vindt het vervelend dat zijn optreden in Pauw & Witteman uit 2011 hem blijft achtervolgen. Dat vertelt de AvroTros-ster in Het Parool. Via een live-verbinding vertelde Niehe over het succes van zijn theatershow in Parijs. Het was een minutenlange lofbetuiging aan zichzelf, waarin hij zijn show ‘unaniem een belachelijk groot succes’ noemde. “Ik vind het nog altijd lastig dat dat zo blijft kleven aan mijn werk bij de TV-Show, terwijl die avond niks met het programma te maken had.

Het Parool verzocht het productiebedrijf van Ivo Niehe om een kijkje achter de schermen, maar dat werd geweigerd. Daarop besloot Het Parool zónder dat kijkje achter de schermen een artikel te schrijven over Niehe. Een voorproefje daarvan werd opgestuurd naar zijn kantoor.

Pas toen nam Niehe contact op, schrijft de krant. “In de aankondiging stond iets van ‘unaniem een belachelijk groot succes’“, aldus de presentator, die daar niet bepaald blij mee was.

Het was puur een persoonlijke overwinning, legt Niehe nu uit. “Op de geboorte van mijn kinderen na is het nog altijd de mooiste dag uit mijn leven. Maar door dat gezeik is er wel wat glans van afgegaan.

Verder verdedigt Niehe zich in het artikel ook nog tegen de kritiek die hij krijgt over het ‘geslijm bij sterren’. “Dit, altijd. Ik ben dan heel erg geneigd mezelf te gaan verdedigen – dat de TV-Show een langlopend programma is en dat ik niet onbelangrijke tijd vul op zondagavond – maar dat heeft geen zin.”

Ik heb waardering voor mensen die iets van het leven maken en portretteer hen. Mag dat, alsjeblieft?”

Het Parool-artikel ‘Ivo Niehe: ‘Ik ben geneigd mezelf te gaan verdedigen” kunt u lezen via de website van Het Parool.

Lees ook: Ivo Niehe heeft spijt van monoloog in Pauw & Witteman (2011)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen