Inge Ipenburg: ‘Echt nóóit meer Goede Tijden’

Foto: RTLInge Ipenburg voelt zich genoodzaakt om wederom te benadrukken dat ze nóóit meer terug wil keren als Martine Hafkamp in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de actrice, die in 2013 nog meedeed aan de AVRO-show Atlas en in 2014 voor het eerst te zien was in de SBS 6-serie Celblok H, in de Story. Albert Verlinde lanceerde recent het gerucht dat ze terugkeert, maar dat is volgens Ipenburg volstrekte onzin. “Eens in de paar maanden gaat dat gerucht, maar het sterft ook weer af.

Nooit zal ze zich door de GTST-makers laten verleiden. “Mijn besluit staat vast: ik keer nooit meer terug. Ik ben actrice van beroep, niet Martine Hafkamp. Ik heb die rol gespeeld en het was hartstikke leuk, maar het is klaar.

Een mooie tv-rol zoals in Celblok H zou ze niet afslaan, maar tegelijkertijd geniet ze nu erg van het leven buiten de spotlights. “Mijn leven is hartstikke leuk, juist omdát ik uit de spotlights blijf. Ik vind het prettig als niet iedereen op me let en daar slaag ik heel goed in.

De actrice weigert niet alleen GTST, maar ook een liefdesrelatie af. “Ik leid het leven dat ik wil. Lekker alléén, met heel veel vrienden om me heen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen