Inge Ipenburg blijft erbij: ‘Nóóit meer in GTST’

Foto: RTLInge Ipenburg blijft bij haar standpunt dat ze nooit meer wil terugkeren als Martine Hafkamp in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de actrice vandaag in het AD. Ipenburg, die vandaag haar nieuwe thrillerboek uitbrengt, baalt van haar Martine Hafkamp-imago. “Op straat word ik nog altijd aangesproken als Martine Hafkamp, terwijl ik die rol maar heel kort gespeeld heb. De eerste 4 jaar van de serie, daarna ooit nog eens 1,5 jaar. Maar ook die comeback is al weer meer dan 10 jaar geleden.

Maar de kijker vergeet niet. “Ik zit dus blijkbaar in het collectieve geheugen van Nederland. Het verzet daartegen heb ik opgegeven, het zal altijd wel zo blijven.”

Ipenburg doet het zichzelf niet aan om weer terug te keren. “Maar ik was destijds al klaar met die rol en dat ben ik nog steeds. Ik ga het echt nooit meer doen. Ik wil gewoon geen Martine Hafkamp van beroep worden.”

Haar beroep is nu thrillerschrijfster. “Het is alsof de boel nu op zijn plek is gevallen. Het schrijven ga ik nooit meer los laten.

Ipenburg was vorig jaar nog te zien met een belangrijke rol in de SBS 6-serie Celblok H.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen