Halina Reijn afgeslacht in eigen krant na divacolumn

De gifbeker is nog niet leeg voor Halina Reijn. Nadat ze maandag al werd aangepakt op sociale media, wordt ze vandaag afgeslacht in haar eigen AD. Dat is te lezen in de krant. De column van Reijn die maandag in de krant stond maakte duidelijk dat de diva neerkijkt op gewone mensen. Het leidde tot de nodige controverse in de media en nu komt ook haar eigen AD nog eens over haar heen. AD-columnist Özcan Akyol krijgt de ruimte om haar op pagina twee de grond in te schrijven.

Akyol zegt de column van Reijn met ‘plaatsvervangende schaamte’ te hebben gelezen. Als ze zo veel last heeft van mensen die haar in het openbaar herkennen, dan moet ze daar volgens Akyol wat aan doen.

Om maar wat te noemen: vermijd interviews in vrouwenbladen, maak geen documentaires over een persoonlijk leven, verschijn niet op televisie als deelname aan een programma niet direct met het eigen vakgebied heeft te maken en deel niet een privédomein in columns.

Dan kan Reijn eindelijk weer in alle rust op Schiphol ‘een veel te dure aftersun met nutteloze glitters’, sneert Akyol.

Akyol vindt het stuitend hoe deze ‘bekende vrouw uit de grachtengordel’, die ‘alleen kan bestaan bij de gratie van haar fans’, zo spreekt over het volk. “Er wordt weleens hardop afgevraagd hoe de kloof tussen de elite en de gewone man zich kon ontspinnen. Ziehier het antwoord.

Reijn wordt ook op de lezersbrievenpagina van het AD aangepakt. Jeannette hoopt dat Reijn op haar vakantieadres in de hak van Italië blijft wonen en Sylvia noemt haar een ‘bijzonder onaangenaam persoon’.

De AD-column ‘Halina’ van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Op de website van het AD heeft Reijn gereageerd op de amboe-gate.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen