Evert Santegoeds vindt 40.000 voor Sabia ‘schandalig’

Foto: RTLEvert Santegoeds vindt de vergoeding die Sabia Boulahrouz krijgt voor haar deelname aan de BNN-show Ranking the Stars belachelijk. Dat schrijft hij vandaag op pagina Privé. RTL Boulevard-gezicht Mattie Valk meldde onlangs dat BNN de societyster 40.000 euro zou hebben betaald. “Sabia is nu wekelijks te zien in Ranking the Stars van BNN waarvoor zij, als de verhalen in Hilversum kloppen, EEN SCHANDALIGE 40.000 euro belastinggeld zou toucheren“, schrijft Santegoeds vandaag.

Haar deelname aan de Paul de Leeuw-show heeft er volgens Santegoeds alles mee te maken dat Boulahrouz graag haar rivale Sylvie Meis achterna gaat. “De 38-jarige zou maar wat graag in de voetsporen van Rafaels beroemdste ’ex’ Sylvie Meis treden en jaagt ook in Duitsland een tv-carrière na.

In Duitsland doet ze nu mee aan de Talpa-show Dance Dance Dance. “De vrouw wordt na al haar fratsen in de media en haar gemene uithalen naar de nog altijd oppermachtige en geliefde Sylvie gehaat, niet alleen door het publiek maar – erger nog – ook door de leden van de jury.

Volgens Santegoeds is het voor Boulahrouz dan ook helemaal niet gezellig tijdens de opnames van de Duitse televisieshow. Ook achter de schermen zou het er vervelend aan toe gaan, weet Santegoeds.

Overigens verdient Santegoeds bij De Telegraaf zo’n 240.000 euro per jaar, onthulde Quote vorig jaar.

Het artikel van Evert Santegoeds op pagina Privé kunt u lezen via Blendle.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen