René van der Gijp vanavond terug in RTL 7-hitshow

Het nieuwe seizoen van Voetbal Inside, dé publiekstrekker van RTL 7, begint vanavond mét René van der Gijp aan tafel. Dat heeft het programma laten weten. Van der Gijp miste in de lente een paar afleveringen vanwege het overlijden van zijn levenspartner en liet vorige maand een aantal EK-afleveringen schieten vanwege het overlijden van zijn moeder. Nu keert hij terug. “Ik heb hem van de week nog even gebeld en toen maakte hij wel een montere indruk“, aldus collega Johan Derksen.

Derksen vertelt op Radio 538 dat het weer beter gaat met Van der Gijp. “Hij was met zijn zoon naar Parijs geweest, naar Disneyland. Ik was bang dat hij in een dip zou raken, maar ik heb de indruk dat hij wel op de been blijft.

Natuurlijk is en blijft 2016 een rampjaar voor Van der Gijp, maar zijn tv-werk biedt hem afleiding, aldus Derksen. “Als hij eenmaal bij ons in Hilversum is, dan lukt het wel. Dan is het ook eigenlijk een ideale afleiding.”

VI-presentator Wilfred Genee heeft ook contact gehad met Van der Gijp, vertelde hij op 100% NL. “Ik heb René afgelopen weekend op de app en we gaan er weer fris en fruitig tegen aan met z’n allen, om met Humberto zijn woorden te spreken.

Voetbal Inside begint om 20.30 uur. De Eredivisie begint op vrijdag.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen