André Hazes jr. trots op promo Rad van Fortuin

André Hazes jr. is trots op de eerste beelden van zijn eerste eigen tv-show Rad van Fortuin. Dat laat de presentator weten op Instagam. In een promo kondigt SBS 6 de start van Rad van Fortuin aan. “Het Rad van Fortuin is weer terug en ik mag het presenteren”, zegt Hazes in het filmpje. Even later is in de promo te zien hoe Hazes een grapje maakt tegen de assistente die de bordjes omdraait in het programma. “Als jij 40 was geweest, had ik het wel geweten“, grapt hij, refererend aan zijn oudere vriendin.

Rad van Fortuin is vanaf 22 augustus het SBS 6-programma dat het elke werkdag om 20.00 uur op gaat nemen tegen kijkcijferkanonnen Achtuurjournaal op NPO 1 en Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4.

Hazes jr. geniet van de opnames. Hij noemt het een ‘heerlijke show’. Elke dag staat hij op de vloer van Studio Baarn om zeven afleveringen op te nemen.

De reacties op de aanstelling van Hazes jr. zijn gemengd. De één vindt het een verrassende keuze, de ander is niet zo gecharmeerd van zijn persoonlijkheid.

Mensen, met trots laat ik jullie de promo zien!❤️ #radvanfortuin

Een video die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) op

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen