Evert Santegoeds speurt Halina’s ‘zeekoe’ op

Foto: Mark de BlokDe vrouw die door Halina Reijn een ‘zeekoe’ genoemd werd in haar column in het AD is opgespoord door Evert Santegoeds. Hij laat haar vandaag aan het woord op zijn pagina Privé. Dat is te lezen in De Telegraaf. Reijn noemde niet alleen deze vrouw, maar ook haar dochter een ‘zeekoe’. Zo omschrijft ze dikke mensen. “Ik ben dus de zeekoe, waar Halina Reijn het in die verschrikkelijke column van haar over had. Maar het ergste vind ik het nog voor mijn dochter“, zegt de zeekoe.

De zeekoe, die haar naam niet in de krant wil hebben, vindt dat Reijn haar dochter heeft beledigd. “Ik ben al niet mollig, maar die mooie meid is dat zéker niet. Halina Reijn! Weet je, ik zou niet eens een film kunnen noemen waar ze in gespeeld heeft!

Reijn vindt dat de zeekoe, die door de krant Gerda wordt genoemd, maar niet echt zo heet, haar te lang aankeek op Schiphol. Gerda: “Hoe gaat zoiets? Je ziet een bekend gezicht en je hebt even nodig om te ontdekken wie dat ook al weer is. Het kan ook iemand zijn die je kent uit de buurt of uit een winkel. Nou dat was het dus niet, het was van tv, maar dan ben je naar haar smaak een seconde te lang bezig met kijken. En toen ging ze los, met haar ’Kun je het zíen!?’”

Dat zorgde op de luchthaven al voor reuring, stelt ze. “Maar door die column helemaal natuurlijk. Verschrikkelijk, wat een naar mens. Juist als je zo vaak herkend wordt als zij beweert, zou je daar toch langzamerhand op een meer professionele manier mee om kunnen gaan…”

Reijn deed in haar column geheimzinnig over met wie ze op vakantie ging naar zuid-Italië. Volgens Santegoeds gaat het om haar nieuwe liefde Daniël de Ridder, de ex van Tatum Dagelet.

Het Telegraaf-artikel ‘De Wraak Van Halina’s Zeekoe’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Halina Reijn afgeslacht in eigen krant na divacolumn (gisteren)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen