Weinig kijkers voor Holland’s Next Top Model

Foto: TROSHet vernieuwde Holland’s Next Top Model is dinsdag ondanks een uitgebreide reclamespot in RTL Boulevard van start gegaan met slechts 290.000 kijkers op RTL 5. Daarmee trok de zender 5 procent van alle kijkers op dat moment. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Holland’s Next Top Model wist geen plek te veroveren in de dagelijkse kijkcijfer top 25. De hekkensluiter van die lijst was dinsdag het late RTL Nieuws, dat tegen middernacht een publiek van 447.000 kijkers trok.

De score van Holland’s Next Top Model is behoorlijk teleurstellend voor zo’n duur en groots opgezet programma. Ter vergelijking: de andere kleine zenders RTL 7 en Veronica trokken nagenoeg evenveel kijkers met buitenlands product.

RTL 7 noteerde 287.000 kijkers met The Transporter, terwijl Veronica uitkwam op 284.000 kijkers voor Losers.

Holland’s Next Top Model is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De jury is vernieuwd en social media speelt voor het eerst een prominente rol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen