Nick Schilder blij met soloklus voor SBS 6

Nick Schilder denkt dat het goed is dat hij niet álles samen doet met zijn muzikale partner Simon Keizer. Dat vertelt de Volendamse volksheld in TROS Kompas. Schilder werkt mee aan de nieuwe SBS 6-talentenjacht The Next Boy/Girl Band, maar Keizer is niet van de partij. “We maken soms een uitstapje naar iets anders. Zo heeft Simon een solotour gedaan en ga ik aan de slag bij het nieuwe programma op SBS 6. Zo laad je je op, krijg je nieuwe prikkels en houd je plezier in wat je doet.

Hoewel de twee vorig jaar samen een exclusief presentatiecontract tekenden bij SBS 6, betekent het dus niet dat de twee altijd samen optrekken bij de zender. Wel blijven ze samen te zien in het tv-programma Lekker Nederlands.

Volgens Schilder is de liefde niet over. “Het heilige vuur blijft branden. Bovendien doen we alleen maar dingen waar we energie van krijgen.

Of we elkaar nooit zat zijn? Dat niet, maar als we elkaar wekenlang vaker zien dan onze echtgenoten, zoeken we elkaar als we vrij zijn niet op. Of we maken dus een uitstapje naar iets anders.

Schilder zit in het nieuwe SBS 6-programma in het team dat een nieuwe jongensgroep moet vormen

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen