Nick Schilder blij met soloklus voor SBS 6

Geplaatst op di 12 jul 2016 om 11:14

Nick Schilder denkt dat het goed is dat hij niet álles samen doet met zijn muzikale partner Simon Keizer. Dat vertelt de Volendamse volksheld in TROS Kompas. Schilder werkt mee aan de nieuwe SBS 6-talentenjacht The Next Boy/Girl Band, maar Keizer is niet van de partij. “We maken soms een uitstapje naar iets anders. Zo heeft Simon een solotour gedaan en ga ik aan de slag bij het nieuwe programma op SBS 6. Zo laad je je op, krijg je nieuwe prikkels en houd je plezier in wat je doet.

Hoewel de twee vorig jaar samen een exclusief presentatiecontract tekenden bij SBS 6, betekent het dus niet dat de twee altijd samen optrekken bij de zender. Wel blijven ze samen te zien in het tv-programma Lekker Nederlands.

Volgens Schilder is de liefde niet over. “Het heilige vuur blijft branden. Bovendien doen we alleen maar dingen waar we energie van krijgen.

Of we elkaar nooit zat zijn? Dat niet, maar als we elkaar wekenlang vaker zien dan onze echtgenoten, zoeken we elkaar als we vrij zijn niet op. Of we maken dus een uitstapje naar iets anders.

Schilder zit in het nieuwe SBS 6-programma in het team dat een nieuwe jongensgroep moet vormen
21 Reacties op “Nick Schilder blij met soloklus voor SBS 6”


 1. Woodstock

  Een soort Popstar, the Rivals dus?

 2. 2.0

  ik ben al 2 weken bij de opnames geweest van dit programma, echt heel mooi… er komen 3 liften omhoog waar ze beginnen te dansen, als ze goed genoeg zijn blijven ze staan, zo niet dan gaat de lift weer naar benden, vervolgens stappen ze vooruit op een andere lift, en mogen ze echt zingen, is dit goed genoeg dan mogen de kandidaten plaats nemen op de hotseat, maar die zaten bij opname 1 al vol aan de jongens kant tenminste, en bij opname 2 bij de meiden… dus ze kunnen uiteindelijk ook nog bedankt worden zodra er iemand beter is… er werd goed gezongen, geen popstars niveau dus ik heb hier een goed gevoel bij, dit kan nog wel eens de hit van sbs6 worden

 3. 2.0

  en ik werk bij sbs6, had ik dat al gezegd

 4. Marcel

  Ik zie het gewoon niet gebeuren dat dit een hit wordt. SBS is sowieso erg zwak met groot amusement, daar is RTL veel beter in en 1 zender die dat brengt is in dit kleine land al genoeg. Maar dat ziekelijke RTLletje na doen moet ook maar eens afgelopen zijn, sterker nog, ze worden daarin keihard afgestraft gezien de kijkcijfers. Ik verwacht dat hier ook wel weer. Best een redelijke start maar dan kakt het weer in allemaal.

 5. 2.0

  ik werk niet bij sbs ter correctie

 6. 2.0

  ik weet het ook allemaal niet meer. ik zie ze vliegen en ik ben nog niet gepakt

 7. Marc

  Volksheld??? Kom op zeg… Paling boer.

 8. Vadertje

  Dan is er tenminste nog iemand blij, Nick.

 9. Franciska

  Als hij nou net zo’n lange paling in de broek heeft mag hij met mij wel eens een liedje komen zingen. ;)

 10. Sneu

  doodziek word je toch van al die schijnheilige BN’ers. Deze man is getrouwd op Ibiza, even met vliegtuigje wat CO2 de lucht in pompen, hoe bedoelt u milieu. Maar wel reclame maken voor het milieu deze hypocriete hufters. En er is geen BN’er die ook maar 1 vluchteling heeft opgenomen. Ziek word je van die schijt BN ‘ers.
  En ik ben Sneu.

 11. Dingdong

  Heb je die MC-verslaafde ook weer.

 12. Anoniem

  Doodziek word je van al die Volendammers.

 13. Bart V.

  Nou ja, vroeger zat deze flauwekul bij de TROS, en daar is belastinggeld niet voor bedoelt.

 14. Vincent

  flopperdeflopperdeflop

 15. Anoniem

  @Marcel Daar gaan we weer! Een zender als SBS6 moet juist amusement brengen maar daar moet niet prioriteit van de zender liggen. Er is ruimte in Nederland voor 3 zenders die amusement brengen. De fout die SBS6 keer opnkeer maakt is alleen dat men steeds het zelfde amusement wil brengen als RTL4 en dat moeten ze niet doen.

 16. Anoniem

  @Bartv Alle omroepen brachten vroeger eigen amusement. Niet alleen de TROS. De NPO kan echt wel amusement brengen maar dat moet niet zijn op een manier zoals de commerciëlen dat doen.

 17. Anoniem

  wat is peper zonder zout, met maar een helft is het smakeloos.
  wat is Nick zonder Simon, met maar een helft is het kansloos.

 18. Bonnie Kreukhoven

  Ben zó klaar met al die palingkoppen uit Volendam op televisie.

 19. BRAAK

  Weer een van die Volendammers, BAHHHHHH!

 20. Anoniem

  Volendam wordt goed in het zadel gehouden met allerlei zang-, presentatie- en juryklusjes. Multi-inzetbaar voor simpel Hollands volksvermaak. Nu een talentenjacht! Die zijn er nog niet op tv. Geniaal idee.

 21. Floppenkast

  Flopperdeflopperdeflopflopflop

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.