NOS teleurgesteld in Adformatie: ‘Het gaat mank!’

De NOS is teleurgesteld in een artikel dat op de website van mediavakblad Adformatie staat. Dat laat de omroep weten op Twitter. Juist op de dag dat de NOS een juichend persbericht over de kijkcijfers van het EK Voetbal in Frankrijk verzond, kwam Adformatie met het artikel ‘Nederlandse kijker laat EK Voetbal links liggen’. “Says who? Compared to what?“, twittert de NOS, die Adformatie via het sociale medium wijst op zijn juichende persbericht over de kijkcijfers: “For the record.

In het Adformatie-artikel wordt gesteld dat de kijkcijfers van het afgelopen EK beduidend lager ligger dan die van de EK’s waar Oranje wél aan meedeed. Een vreemde vergelijking, vindt de NOS. “Tsja, iets met ‘mank’ en ‘gaan’, als we de kijkcijfer-specialisten en -fetisjisten mogen geloven. Maar goed: het is een keuze..

Adformatie verdedigt zijn publicatie. “Het is een analyse en blog van een mediabureau. Die hebben er wel verstand van ;) De kop is wel wat scherp, geven we toe.

De NOS noemde de kijkcijfers van het EK Voetbal gisteren ‘verrassend hoog‘. Ondanks het ontbreken van het Nederlands elftal zagen in totaal 13,4 miljoen landgenoten iets van de wedstrijden en de programma’s eromheen.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen