Volledige bezetting The Next Boy/Girl Band bekend

Foto: NCRVDe volledige bezetting van de teams die tegen elkaar strijden in de nieuwe SBS 6-talentenjacht The Next Boy/Girl Band is bekend. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het ene team creëert een nieuwe boyband en het andere kamp richt zich op de nieuw te vormen girlband. De jongensgroep wordt gesteund door 8Ball Music onder leiding van Tony van de Berkt, terwijl Universal Music en John Ewbank achter de damesgroep staan. Beide heren worden gesteund door een aantal bekende namen.

Van de Berkt wordt bijgestaan door de bekende vocal coach Babette Labeij., de bekendste vocal coach van Nederland én de Volendamse zanger Nick Schilder.

Ewbank wordt gesteund door zangeres Sharon Doorson en Goede Tijden slechte Tijden-actrice Pip Pellens, die wat van dansen weet.

Tijdens de audities van The Next Boy/Girl Band wordt er eerst gekeken naar de ‘looks & moves’ en pas dan wordt getest of de kandidaat ook kan zingen. Pas als het hele plaatje klopt, van uiterlijk tot stemgeluid, dan komen ze in één van de twee teams van de platenmaatschappijen.

De kandidaten moeten hun plek in het team ‘op leven en dood’ verdedigen tot aan het einde van de auditieshows, want ze kunnen elk moment vervangen worden. In de laatste twee live shows zullen de twee teams, bestaande uit ieder zes bandleden, worden teruggebracht naar drie definitieve leden.

De beide bands zijn dan gevormd en krijgen ieder een platendeal en een eerste eigen single. De band wiens single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen zal in de live finale worden bekroond tot de enige échte winnaar.
Welke band is Nederlands nieuwste grote muzieksensatie, de boys of the girls ?

The Next Boy/Girl Band wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en Tim Douwsma en geproduceerd door Talpa.

De talentenjacht begint komend najaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen