Jinek-beelden niet in Shownieuws wegens roddelgehalte

Geplaatst op Tue 26 Jul 2016 om 17:44

Foto: SBSDe reden dat Shownieuws maandag geen beelden mocht vertonen van het interview met Eva Jinek in het NPO-programma Maskers Af, is het roddelgehalte van het SBS 6-programma. Dat meldt Harry de Winter van producent Sarphati Media. Jinek was erg openhartig in het interview met Hansje Bunschoten en Shownieuws wilde daarom beelden laten zien, maar dat mocht niet. “Nee!!! Waarom zouden we dit aan Shownieuws geven? Om lekker te kunnen roddelen over Eva…“, aldus De Winter.

Het interview met Jinek was voor Shownieuws relevant genoeg om het alsnog als tweede item in de uitzending te behandelen, direct na het familiedrama van Fajah Lourens.

Daar Shownieuws geen beelden kon laten zien, vertoonde het programma de uitspraken van Jinek uitgeschreven in beeld.

Ja, het was op tv en we hadden ook heel graag de beelden willen laten zien in ons programma, maar dat mocht niet van de producenten“, legde showexpert Koos van Plateringen uit.
5 Reacties op “Jinek-beelden niet in Shownieuws wegens roddelgehalte”


 1. Rogier, Amsterdam

  Prachtig gesprek. Mooi programma.

 2. ANONYMOUS

  Maskers Af is uitstekende tv.

 3. Jelle

  …en een prima keuze om uit zn verband gerukte fragmenten van dat prachtige interview niet door een stel van die smerige roddeltantes te laten ‘bespreken’. Zouden meer producenten moeten doen. En dan niet alleen bij Shownieuws, maar ook bij Boulevard.

 4. Anonymous

  graag een hele serie van Maskers Af!

 5. van Dale

  @woensdag 27 juli 2016 om 9:49
  Vrees dat de interviewster dat niet redt.Zij is terminaal .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.