Lauren niet blij met uitspraken Jort Kelder op Radio 1

Foto: RVDALauren Verster is niet blij met de uitspraken die Jort Kelder maandagavond deed in het programma van Margreet Spijker op Radio 1. Dat heeft ze laten weten in een telefonische reactie aan Shownieuws. Kelder onthulde op de landelijke radio dat zijn relatie met Verster eindigde, omdat ze vreemd is gegaan. Dat klopt, reageert Verster. “Maar ik zou er niet voor kiezen om dit in de media te melden. Ik heb het toch meer dan een jaar volledig uit alle interviews en uit de media gehouden.

Verster heeft er bewust nooit over gesproken. “Omdat ik ook uit liefde voor Jort en hij voor mij – wat er nog steeds is – vind dat niemand daar wat mee te maken heeft. Nu kiest hij ervoor om dit te zeggen en word ik de hele dag gebeld.”

De presentatrice vindt het niet chic van zichzelf dat ze is vreemdgegaan. “Het is super zuur, het had niet mogen gebeuren en ik heb iemand pijn gedaan die ik het meeste gun in de hele wereld. Het is een drama geweest. Ik ben er zelf ook super verdrietig over geweest, maar het is wat het is.”

Ik ben heel erg verliefd op iemand anders geworden en dat ging niet weg. Ik heb daar zelf een hele tijd heel erg mee geworsteld, maar ik ben zo heftig verliefd geworden en dat bleef maar aanhouden. Daar is het op kapot gegaan. Dat heb ik tegen Jort verteld en toen is onze verkering uit gegaan.”

Ze ging vreemd met een cameraman die Jasper heet. “Nu, een jaar later, ben ik nog steeds met hem.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen