Shownieuws mag beelden Eva Jinek niet laten zien

Foto: SBSHet SBS 6-programma Shownieuws wilde maandagavond graag beelden laten zien van het tv-interview met Eva Jinek in het KRO-NCRV-programma Maskers Af, maar kreeg daar geen toestemming voor. Dat meldde Koos van Plateringen in de showrubriek. De uitspraken van Jinek werden alsnog uitgebreid behandeld in Shownieuws, maar dan zonder beelden. “Ja, het was op tv en we hadden ook heel graag de beelden willen laten zien in ons programma, maar dat mocht niet van de producenten.

Jineks interview werd direct na het eerste onderwerp behandeld in Shownieuws. In plaats van de beelden van het interview bracht het programma de uitgeschreven tekst van haar uitspraken in beeld.

Van Plateringen vond het een bijzonder tv-gesprek. “Het was een emotioneel en openhartig interview van Eva Jinek. Ze vond het niet makkelijk om over haar liefdesleven te praten. Het is natuurlijk ook best verdrietig als je tot twee keer aan toe vol in een relatie gaat en het mislukt.”

Ze zei ook zelf op tv: ‘Als ik voor een relatie ga, ga ik met mijn hele hebben en houden erin.’ Als het dan mislukt, komt dat ook extra hard aan.”

Het is niet bekend waarom Shownieuws de beelden niet mocht uitzenden.

Lees ook: Kassière tegen Jinek: ‘Spaart u Freek Vonk-plaatjes?’ (maandag)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen