Mark van Eeuwen hoopt op meer diepgang in Flikken

Foto: RTLMark van Eeuwen hoopt dat het tweede seizoen van Flikken Rotterdam wat meer diepgang voor zijn personage brengt. Dat heeft de acteur gezegd op 100% NL. Van Eeuwen is er ‘heel erg blij mee’ dat de AvroTros gisteren een tweede serie heeft aangekondigd. “Ik hoop toch dat mijn personage een soort probleem krijgt waar hij mee moet dealen. Wat voor probleem, weet ik niet, maar het lijkt me wel leuk als hij ergens mee worstelt. Ik denk dat er voor mijn karakter nog wat diepgang te halen is.

Het groene licht voor Flikken Rotterdam kwam pas drieënhalve maand na de seizoensfinale. “Ik heb geen flauw idee waarom het zo lang duurde, maar volgens mij is het wel één van de eerste programma’s waar ze ‘ja’ tegen gezegd hebben. Het is net pas besloten voor alle programma’s.”

De uitzendingen beginnen pas in het najaar van 2017. “Aan de andere kant ben ik er wel blij mee, want de scripts moeten nog allemaal geschreven worden, dus daar hebben ze nu veel tijd voor.”

Alles moet nog gemaakt worden. Ik denk ook dat het naar achteren is geschoven vanwege de planning van de acteurs.”

Lees ook: ‘Flikken Rotterdam moet Flikken Maastricht vervangen’ (vandaag)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen