Dochter Matthijs van Nieuwkerk sluit tv-show niet uit

Jet van Nieuwkerk, de dochter van Matthijs van Nieuwkerk, sluit een eigen tv-programma niet uit. Dat heeft ze gezegd op Radio 2. Jet maakt momenteel furore met een recepten- en lifestylegids. Over die thematiek zou ze best een tv-programma kunnen maken. “Misschien“, zegt ‘de dochter van’, die nog geen pilot heeft opgenomen. “Nee hoor, dat niet. Maar zeg nooit ‘nooit’. Wie weet. Ik heb wel online wat filmpjes opgenomen en dat vond ik wel leuk, maar ik moet nog veel leren en ontdekken.

Ze heeft naar eigen zeggen ook nog geen aanbieding gehad voor een eigen tv-programma. “Er is nog niets concreet.”

In haar boek ageert Jet tegen de obsessie voor gezond eten en social media. “Ik heb die obsessie ook wel gehad. Je wordt elke dag wel geconfronteerd met een sixpack op je beeldscherm“, zegt ze.

Men moet serieuzer met eten omgaan, maar niet doorslaan, stelt ze. Ze schrok wel dat iedereen bij Radio 2 snel iets eet tijdens het werken achter hun bureau. “Daar ben ik echt ontzettend op tegen, want ik vind dat je er de tijd voor moet nemen en aan een lunchtafel moet zitten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen