‘Flikken Rotterdam moet Flikken Maastricht vervangen’

Foto: RTLVictor Reinier zou het mooi vinden als Flikken Rotterdam op een gegeven moment in plaats van Flikken Maastricht wordt uitgezonden. Dat vertelt de acteur, die tevens meeschrijft aan beide series, in weekblad Privé. Het is volgens Reinier een prima opvolger. “Er komt dit najaar nog wel een seizoen van Flikken Maastricht aan, dus dat is nog niet klaar. Maar het zou wat mij betreft inderdaad mooi zijn als Flikken Rotterdam straks in de plaats komt van onze serie“, aldus de acteur.

Flikken Maastricht is al jaren een kijkcijferkanon, dus de AvroTros zal een besluit om de serie te vervangen door Flikken Rotterdam niet lichtzinnig nemen. “Daar is men bij de directie van AvroTros nog niet uit, maar ik zie het wel zitten. Zeker ook omdat je het moment dat de kijkers je niet meer willen voor moet zien te zijn.”

Stoppen op het hoogtepunt is het beste wat er is, meent Reinier. “Dat hebben we met Baantjer in mijn optiek heel goed gedaan. We zijn gestopt op een moment dat het nog steeds populair was“, besluit hij in het blad (via Blendle).

De AvroTros bevestigde deze week dat er een tweede seizoen van Flikken Rotterdam komt.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen