Jan Uriot ergert zich aan Marga Bult: ‘Slecht bereikbaar’

Foto: RTLJan Uriot, sterreporter van weekblad Privé, vindt het vervelend dat het hem maar liefst vier dagen kostte om zangeres Marga Bult aan de lijn te krijgen. Dat laat hij blijken in het weekblad. Uriot wilde Bult wat vragen stellen voor een ditjes-en-datjes-rubriek in Privé, maar kreeg haar maar niet te pakken. Uiteindelijk is het hem gelukt, is te lezen in een transcriptie van hun telefoongesprek. “Wat ben je toch slecht bereikbaar, is er iets met je mobiel aan de hand?“, vraagt Uriot. Bult: “Nee, joh!

Omdat er geen technisch mankement in het spel was, vraagt Uriot haar op de man af waarom ze niet gewoon even terugbelde. “Ik probeer je al vier dagen te bereiken, waarom bel je niet terug?

Het excuus van Bult is dat ze even op vakantie was. “Ik zat een paar dagen ondergedoken in Zeeland. Ik was er even tussenuit en inderdaad moeilijk bereikbaar. Maar ik ben er weer, hoor!

Gaat het wel goed met je?“, vervolgt Uriot. Bult: “Ja, hoezo? Mij mankeert niets!” Uriot: “Je ziet er zo mager uit de laatste tijd, ben je afgevallen?

Bult kreeg het idee dat Uriot met die vraag wilde zeggen dat ze er slecht uitziet, maar dat is volgens Uriot niet aan de orde: “Je ziet er prachtig uit. Maar niet meer afvallen, toch?

De zangeres geeft aan dat ze daar op zal letten en niet te veel zal sporten.

Lees ook: Jan Uriot vindt Mattie Valk niet openhartig genoeg (vorige maand)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen