Matt Simons voor NPO-show met nieuwe versie megahit

Foto: RTLDe Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons sluit vanavond de muzikale tv-show Jij & Ik af op NPO 1. Speciaal voor deze tv-avond heeft hij een unieke versie van zijn megahit Catch & Release geproduceerd. Dat heeft de zender laten weten. Het originele nummer is inmiddels al meer dan 50 miljoen keer bekeken op internet. Zijn nieuwe versie zal Simons vanavond met een koor, band en DJ ten gehore brengen vanuit het Agora Theater in Lelystad, waar de tv-show voor War Child vandaan komt.

Matt Simons: “Ik vind het erg spannend om een nieuwe versie van het nummer te spelen speciaal voor Jij&Ik en War Child. Verder kijk ik erg uit naar de optredens van de kinderen met hun ouders. Ontroerend en inspirerend om op deze manier de emotionele en muzikale band tussen kind en ouder te zien.

Tijdens Jij&Ik zingen acht ouder-kindkoppels live een bekende hit en gaan ze met elkaar de strijd aan op het podium. Het publiek in de zaal beslist uiteindelijk door middel van een staande ovatie wie het winnende koppel is.

De afgelopen tijd konden zingende ouders en kinderen een plaatsje in het programma bemachtigen door een filmpje online te plaatsen waar zij samen een bekende hit zingen.

De internethype waarbij ouders en kinderen samen zingen en het op YouTube plaatsen, wordt nu voor het eerst naar tv gebracht, exclusief voor War Child.

Jij&Ik is om 20.30 uur te zien bij de EO op NPO 1. De presentatie is in handen van Tooske Ragas en Marco Borsato.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen