Jan Uriot vindt Mattie Valk niet openhartig genoeg

Foto: Q-MusicJan Uriot vindt dat Mattie Valk niet openhartig genoeg is over zijn babydrama. Dat zegt de showjournalist op Privé TV. Valk kwam er onlangs achter dat hij niet de vader is van de tweeling van zijn toenmalige vriendin. Na een korte afwezigheid keerde hij gisteren terug op de radio. Uriot luisterde ook, maar was niet tevreden. “Misschien had hij beter na de zomer kunnen terugkeren, want dan hadden we misschien wat meer tekst van hem gehad. Ik vond zijn verhaal niet zo geweldig.”

Uriot vindt het vreemd dat Valk niet alle ins en outs op tafel gooit. “Ik weet nu nog niks. We wisten al dat hij contact had met zijn vriendin, want we hebben vorige week een fotograaf langs gestuurd en toen deed zij de deur open.”

De Privé TV-ster wil inmiddels wel weten wie de vader is. “Dat had ik meteen meegenomen in het verhaal. Dat had leuk geweest. En hoe vond hij het nou uit? Hoe is hij erachter gekomen dat hij níet de vader is van die twee kinderen? Vond hij nu in het wiegje ineens een zwart of geel poppetje, of is het in het ziekenhuis naar voren gekomen na bloedonderzoek? Dat wilden we eigenlijk ook weten.

Valk mag dat niet privé houden, vindt Uriot. “Deze meneer smijt alles op Twitter en Facebook en in zijn radioprogramma. Dan moet je ook niet aan de desk gaan zitten van RTL Boulevard. Als hij dan toch zo ontzettend open is over al dit soort dingen… We hebben dat héle proces meegemaakt van wel of geen kinderen kunnen krijgen. Dat heeft hij allemaal zelf naar buiten gebracht. Dan denk ik: kom dan met het hele verhaal, want dan zijn we er mee klaar.”

De radio-dj moet volgens Uriot een voorbeeld nemen aan andere BN’ers, zoals Jos Brink. “Als er een ziekte was, belde hij meteen de Privé op en waren we er klaar mee.”

Hij laat nu iets los wat we allemaal al weten en we zijn nu niets verder. Dan denk ik: doe het hele verhaal. Nu jagen we nog steeds op wie de vader is. Is dat een vriend, de melkboer of de bakker? Misschien weet hij dat nog niet, maar dan moet hij dat even zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen