Hart van Nederland-ster vast op wc tijdens tv-uitzending

Foto: SBSSelma van Dijk heeft vrijdag de eerste tien minuten van Hart van Nederland gemist, omdat ze vastzat op het toilet in het SBS 6-gebouw. Dat vertelde ze in de uitzending op SBS 6. Van Dijk wilde zichzelf nog even snel legen voordat ze live op de buis geslingerd werd, maar dat liep niet goed af. Nadat ze had doorgetrokken, bleek de deur niet meer open te gaan. Er moesten heel wat SBS 6-collega’s mét gereedschap aan te pas komen om de presentatrice te bevrijden uit de benarde situatie.

De presentatrice deed op Instagram verslag van de bevrijdingsoperatie. “Dit ga je dus niet geloven. Ik ga denk ik de uitzending niet op tijd halen, want ik zit namelijk vast in het toilet. Er wordt hard gewerkt om me eruit te krijgen, zoals je hoort. Ik hoop dat ik er ben om 22.30 uur en anders is Mirella even alleen.

Tv-diva Patty Brard verzorgde de beelden aan de andere kant van de deur, waar enkele mannen hard bezig waren om Van Dijk te bevrijden. “Lieve lieve Selma, we hebben gegierd! Sorry!“, aldus Brard.

De wc-deur van oud-tv-ster Viola Holt ging recentelijk ook niet open. In haar geval was dat te wijten aan opstandige sigarettenkokergeesten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen