Slechte entiteiten teisteren Viola Holt: hotelhorror

Slechte entiteiten hebben het op Viola Holt gemunt, omdat ze haar zilveren sigarettenkoker is verloren. Dat vertelt de tv-ster en Reiki-expert in ParaVisie. Holt heeft de sigarettenkoker, die ooit van haar moeder was, al eens verloren in Tunesië en Rome, maar ‘altijd keerde de koker bij mij terug’. Maar op een donkere dag op Schiphol heeft ze de koker op een wc-rolhouder laten liggen. Na de vliegreis begon de ellende: in haar eerste nacht in Griekenland kreeg ze voor het eerst in 30 jaar een nachtmerrie.

Het was het begin van hotelhorror in kamer 320. “Plotseling kreeg ik de glazen deur naar de badkamer niet meer open, wat ik ook probeerde.

Holt moest de hulp inschakelen van serveerster Maria en kelner Christos. “Hij probeerde het met nagelvijl en creditcard, zonder resultaat.

Er moest een klusjesman ‘met een indrukwekkende hoeveelheid gereedschap’ aan te pas komen. “De deur was aan de binnenkant op slot gevallen, terwijl ik de deurknop niet eens had aangeraakt!

De sigarettenkokergeesten waren daarna nog niet klaar met Holt. “De bedlamp begon zwakker en helderder te schijnen. Aan- en uitdoen lukte, maar het duurde nog zeker een kwartier voor alles weer normaal was. Werd ik gestraft voor het verliezen van de sigarettenkoker?

Op het balkon had ik, inmiddels overtuigd van slechte entiteiten, gevraagd of ze me met rust wilden laten en wilden terugkeren naar waar ze vandaan kwamen.

De slechte entiteiten zitten inmiddels weer in hun sigarettenkoker.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen