‘EO-directeur ging vreemd met directrice basisschool’

Foto: RTLDe scheiding van EO-baas Arjan Lock heeft te maken met een buitenechtelijke affaire. Dat vertelt een bron aan weekblad Weekend. Volgens het showblad wordt er bij de EO volop gepraat over de geheime romance van hun baas, omdat Lock er altijd een strikte moraal op na leek te houden. Zo stuurde hij Arie Boomsma in 2009 de laan uit toen hij schaars gekleed op de cover van l’Homo verscheen. Zelf verschijnt hij echter al ruim een jaar lang schaars gekleed bij schooldirectrice Suzanne, aldus de bron.

Suzanne is de directrice van een gereformeerde basisschool in Leusden. Extra pikant is dat Lock goed bevriend was met Sander, de man van Suzanne, aldus de bron.

Volgens de ingewijde gingen Lock en zijn vrouw Eva regelmatig op stap met Suzanne en Sander. “Vorig jaar mei zijn ze nog gezellig met z’n allen op vakantie geweest.

Tijdens die vakantie waren Lock en de schooldirectrice hun gezinnen al aan het bedriegen, aldus de bron. “Vlak voor de zomer van 2015 heeft Arjan deze affaire opgebiecht aan zijn vrouw en na die zomer heeft Suzanne het aan haar man verteld. Daarna zijn ze beiden vertrokken uit hun echtelijke woning.

Arjan en Suzanne wonen nu allebei ergens in Amersfoort en zien elkaar stiekem. Ze willen hun relatie wellicht geheimhouden totdat hun huwelijken zijn ontbonden. Hun kinderen, familie en vrienden weten er echter ondertussen wel al vanaf.

Weekend denkt dat het overspel van Lock niet goed ligt bij de EO-achterban. EO-leden vinden een scheiding al choquerend, maar schuinsmarcheerders worden helemaal niet geaccepteerd. “De omroep wil dan ook niet reageren“, aldus het blad.

Het showblad heeft de EO-woordvoering opgebeld. De persvoorlichtster reageerde in eerste instantie ‘vol ongeloof’, aldus het blad, maar toen ze terugbelde, zei ze: “We doen geen uitspraken over het privéleven van onze mensen. Dat heb ik afgestemd met onze directeur.

Lees ook: EO laat directeur Arjan Lock niet vallen na scheiding (woensdag)

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen