Linda de Mol bereikt level 914 van Candy Crush

Geplaatst op zo 12 jun 2016 om 14:34

Linda de Mol heeft level 914 van Candy Crush bereikt. Dat vertelt de tv-ster in de Weekend. De Mol is zó verslaafd aan het spelletje, dat ze het preventief van haar iPhone heeft verwijderd. “Ik ben verslaafd aan spelletjes op mijn telefoon. Ik heb bijna RSI gekregen van Candy Crush. Ik heb dat inmiddels van mijn telefoon gegooid. Als je telt hoeveel uur ik daarop heb gezeten, daar had ik een film in kunnen verzinnen of een boek kunnen schrijven. Maar je kunt je er zo lekker in verliezen“, zegt ze.

De tv-koningin vindt Candy Crush vooral een prettige afleiding als ze wat langer op de wc zit. “Ik doe het op het toilet, in bed, of als ik ergens zit te wachten. Ik zat op een gegeven moment op level 914 en toen heb ik het eraf gemikt.

Inmiddels is De Mol verslingerd aan een ander spelletje. “Ik heb nu een ander spel op mijn telefoon gezet, een soort Tetris. Daar was ik vroeger al verslaafd aan.

Ze heeft nóg een heimelijk genoegen. “De slagroomtruffels van de banketbakker in Blaricum. Daar koop ik dan een doosje van en denk: dat is leuk voor als ik bezoek krijg. Het is vijf minuten rijden naar mijn huis en meestal is de doos al half leeg als ik thuis ben.

De Mol is bij RTL in goede handen. Bij collega Peter van der Vorst kan ze terecht voor haar gameverslaving en Wendy van Dijk staat al jaren mensen bij die te veel slagroomtruffels eten.
24 Reacties op “Linda de Mol bereikt level 914 van Candy Crush”


 1. John G.

  god wat een nieuws echt schokkend

 2. Ik ben het zonnetje in huis.

  Iedereen heeft op zijn/haar tijd ontspanning nodig.

  Het is niet normaal dat je echt altijd aan geld verdienen zit te denken.
  Als het nodig is vind ik het normaal, maar dat is bij Linda zeker niet het geval.

 3. Graaf Volkert

  Linda. Bak een taart en vier het…

 4. Anoniem

  Het lijkt zowaar wel een echt mens.

 5. Petrus v d Poort

  In de hemel spelen ze geen spelletjes.
  Qwl zijn we gek op slagroomtruffels.
  Maar Linda de Mol komt mooi niet de hemelpoort door.
  Uedereen weet dat je alleen naar de hemel gaat na inlevering van een volle doos slaroomtruffels. Maar dat is aan Mevrouw de Mol niet besteed. nderweg naar boven verdwijnen de slagroomtruggels als straatrovertjes met hun buit, spoorloos dus.. En in de hemel is het fenomeen Slagroombolletjesslikkers al geruime tijd bekend. En aangezien mevrouw de Mol ook al geregistreert staat als zo’n verslaafde, zal de hemelpoort voor haar gesloten blijven.
  Maar ze krijgt wel een verwijsbriefje mee naar een plek waar ze er heel warmpjes bij komt te zittem. Pech voor haar is wel dat de slagrommtruffels al bij nadering van deze plek gesmolten zijn. Dus misschien kan zij de slagroomtruffels dan beter niet in een doosje of zakje meenemen maar in een beker.

  Het Zei Zo

 6. Vanavond op Fox

  20:00 Muhammed Ali (film)
  21:55 Ice Age (film)

 7. m

  Die laatste zinnen van dit artikel……. Dat is waarom ik mediacourant lees haha

 8. PvPuffelen

  Gewoon ordinaire reclame voor Candy Crush , maar voor poen lenen de de Mollen zich overal voor !!!!

 9. Martijnjdd

  Die laatste alinea! :-)

 10. sharonatteveld

  sharon
  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ☘☘

 11. hihi

  Ik snap dat nooit, mensen die op de wc kunnen ziten lezen of computerspelletjes spelen. Ik wil daar altijd zo kort mogelijk zijn.

 12. ANONYMOUS 1

  IK SNAP DIE HELE I PHONE HYPE NIET
  DOE ER OOK NIET AAN MEE

 13. ANONYMOUS 1

  HET ZIJN OOK NET SAM EN MOOS DIE MENSEN VAN DE MOL
  IS GEWOON VOOR DE HANDEL !!!!

 14. hihi

  Sowieso die types die zo blij zijn dat ze hun iPhone kunnen ontgrendelen met hun vingerafdruk. Welke gek geeft in godsnaam zijn vingerafdruk aan Apple?

 15. 114

  xe heegt een beerkije reet een feest om achter te lihhen

 16. Jay

  Wat een onzin. Ga breien en houdt je snavel dicht gebakken lucht taart. Ga wat nuttigs doen.

 17. Anoniem

  In Linda’s leven heerst de echo.

 18. Boris

  Ik dacht dat ik met mijn level 705 met Farm Heroes Saga al tot de elite behoorde. Blijkt dat Linda de Mol toch een niveautje te hoog nog is.

 19. Berny K

  De echo van obsessie LOL

  De familie De Mol is zo obsessief bezig met het alleen maar willen scoren dat je er beroerd van zou worden. Wat moeten die mensen eenzaam zijn. Je zal met zo een figuur getrouwd zijn zeg.

 20. TV Kijker

  Omg. What a breaking news!

 21. Kaaskijker

  ^
  Nee, dat is haar botox-wenkbrauwboog.

 22. Huiskamer

  Waar blijft de reactie van relnicht Verlinden ?

 23. ANONYMOUS 1

  @benny k , zit je er financieel wel warmpjes bij natuurlijk
  dat wel

 24. Robert

  In bed kijkt ze graag naar Genante tanden en dat soort programmas, en als ze op de pot zit speelt ze graag Candy Crush. Veel plezier Linda.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.