Linda de Mol bereikt level 914 van Candy Crush

Linda de Mol heeft level 914 van Candy Crush bereikt. Dat vertelt de tv-ster in de Weekend. De Mol is zó verslaafd aan het spelletje, dat ze het preventief van haar iPhone heeft verwijderd. “Ik ben verslaafd aan spelletjes op mijn telefoon. Ik heb bijna RSI gekregen van Candy Crush. Ik heb dat inmiddels van mijn telefoon gegooid. Als je telt hoeveel uur ik daarop heb gezeten, daar had ik een film in kunnen verzinnen of een boek kunnen schrijven. Maar je kunt je er zo lekker in verliezen“, zegt ze.

De tv-koningin vindt Candy Crush vooral een prettige afleiding als ze wat langer op de wc zit. “Ik doe het op het toilet, in bed, of als ik ergens zit te wachten. Ik zat op een gegeven moment op level 914 en toen heb ik het eraf gemikt.

Inmiddels is De Mol verslingerd aan een ander spelletje. “Ik heb nu een ander spel op mijn telefoon gezet, een soort Tetris. Daar was ik vroeger al verslaafd aan.

Ze heeft nóg een heimelijk genoegen. “De slagroomtruffels van de banketbakker in Blaricum. Daar koop ik dan een doosje van en denk: dat is leuk voor als ik bezoek krijg. Het is vijf minuten rijden naar mijn huis en meestal is de doos al half leeg als ik thuis ben.

De Mol is bij RTL in goede handen. Bij collega Peter van der Vorst kan ze terecht voor haar gameverslaving en Wendy van Dijk staat al jaren mensen bij die te veel slagroomtruffels eten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen