Beau vindt RTL Live echt iets voor Irene Moors

Foto: Nick van OrmondtBeau van Erven Dorens vindt de nieuwe vijf-uurshow van RTL 4 echt iets voor Irene Moors. “Het lijkt me nou echt een leuk programmaatje voor bijvoorbeeld Irene Moors. Dat zou ze echt super goed doen“, zei hij vanochtend op Radio 538. Moors is echter geen optie, omdat ze nu bij SBS zit, maar haar vroegere tv-partner Carlo Boszhard zou ook geen slechte keuze zijn, aldus Van Erven Dorens. “Ik zou het ook leuk vinden voor Carlo. Dat is ook een gezellige vent, maar misschien heeft hij het druk genoeg.

Nance als gastvrouw van het nieuwe RTL Live zou volgens Van Erven Dorens ‘ook kunnen’, maar Nicolette van Dam is volgens hem een minder goede optie. “Jaaaaa, nee. Nance vind ik dan wel een goed idee.

Zelf is Van Erven Dorens er níet voor te porren. “Nou, nee, ze-ker niet, Evers, ze-ker niet. Ik keer wel vaak terug op een oud nest, maar dit is wel echt heel lang geleden. Heet het programma RTL Live? Dat heb ik nog eens met Minoesch Jorissen gepresenteerd in 1903. Tot 1904.

Hij peinst er niet over. “Nee, dat lijkt me niets. Wat denk je nou, Evers? Ik ben net uit de goot opgekrabbeld. Ik ben allerlei dingen aan het doen. Dit is iets wat ik op mijn oude dag zou willen doen met Linda de Mol. Dat lijkt me leuk. Linda heeft al haar hele leven een droom om dagtelevisie te gaan maken, net als Oprah Winfrey. Als we allebei 60 zijn, dan gaan we dat doen.”

Of RTL dan met De Mol moet gaan praten? “Het zou zeker iets voor haar zijn, maar zij gaat het ook zeker niet doen.”

Lees ook: RTL 4 volgt concurrent NPO 1 met eigen vijf-uurshow (vanochtend)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen