Peter R. de Vries in de bres voor BN’er-eiland Ibiza

Peter R. de Vries hekelt het imago van Ibiza als ordinair vakantieparadijs. Dat liet hij woensdag blijken in RTL Boulevard. Ibiza staat bekend als feesteiland waar tout bekend Nederland heen gaat om te zien en gezien te worden. RTL-ster Wendy van Dijk heeft zelfs haar kind vernoemd naar een rots bij het Spaanse eiland. Maar volgens De Vries hoef je als Ibiza-ganger helemaal niet mee te doen aan die gekte. “Er ontstaat vaak een beetje een verkeerd beeld over Ibiza“, aldus de tv-personality.

De Vries is ook één van de BN’ers die steevast naar Ibiza gaat. “Ik kom al twintig jaar elk jaar op Ibiza en ik kom helemaal nooit op zo’n feest. Ibiza is ook heel wat anders.”

De misdaadjournalist gaat er heen voor de natuur. “Mensen die er nooit geweest zijn denken altijd dat het één grote discotheek is en dat je er verder niets anders kunt doen. Ik zie er nooit wat van. Het is een fantastisch mooi, schoon eiland.

RTL Boulevard-collega Fiona Hering is ook fan van Ibiza. “Het is echt een magisch eiland. Ik ga ook nooit naar die feesten. Ik ga dan naar het noorden.

Vroeger ging ze wel vaak feesten op Ibiza. “Het begint op Ibiza allemaal heel laat. Ik ben ook vaak op Ibiza geweest en dan stond ik om 2.00 uur op en ging ik nog even mijn haar wassen. Om 3.00 uur ging ik dan naar het feest.

9 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
mark
juni 30, 2016 13:23

Hij komt nooit op zo’n feest omdat iedereen met een boog om hem heen loopt.

Gast
Arno
juni 30, 2016 12:52

Niet weglachen maar optreden.

Gast
Arno
juni 30, 2016 12:43

Peter is leuk en authentiek, dat is zijn kracht. Hij waait niet met alle winden mee.
Als iedereen hetzelfde zegt, belicht Peter altijd de andere kant van het verhaal, en dat maakt hem zo populair. Zijn Internetprogramma’s zijn daar het bewijs voor. Wat anderen niet durven, durft Peter wel. Leiderscapaciteiten heet dat!
Niet weglagen maar optreden!

Gast
anonieme loser
juni 30, 2016 12:33

Ibiza is gewoon een Spaans eiland, langs langs kust is het net zo mooi.
Bijna heel Spanje is heel fijn.
Overigens heeft Ibiza een seizoen van eind mei tot begin oktober, daarna is het er compleet dood.

Gast
Rutger
juni 30, 2016 12:04

Sympathieke vent.

Gast
Kevin
juni 30, 2016 10:27

Snorremans.

Gast
PvPuffelen
juni 30, 2016 10:03

Lijkt zo wel een huis-vriend van Erdogan .

Gast
simon
juni 30, 2016 09:58

wat wil je nu Peter R. de Vries.
Het is ordinair dat je weer in de belangstelling wilt staan.

Gast
Sneu
juni 30, 2016 09:54

Ik denk dat zodra Peter R. ergens verschijnt het feest meteen voorbij is. Dat valt hem niet op ‘het is hier geen feest, al 20 jaar niet’, maar de anderen wel. Die gaan dan snel ergens anders heen.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen