Peter R. de Vries in de bres voor BN’er-eiland Ibiza

Peter R. de Vries hekelt het imago van Ibiza als ordinair vakantieparadijs. Dat liet hij woensdag blijken in RTL Boulevard. Ibiza staat bekend als feesteiland waar tout bekend Nederland heen gaat om te zien en gezien te worden. RTL-ster Wendy van Dijk heeft zelfs haar kind vernoemd naar een rots bij het Spaanse eiland. Maar volgens De Vries hoef je als Ibiza-ganger helemaal niet mee te doen aan die gekte. “Er ontstaat vaak een beetje een verkeerd beeld over Ibiza“, aldus de tv-personality.

De Vries is ook één van de BN’ers die steevast naar Ibiza gaat. “Ik kom al twintig jaar elk jaar op Ibiza en ik kom helemaal nooit op zo’n feest. Ibiza is ook heel wat anders.”

De misdaadjournalist gaat er heen voor de natuur. “Mensen die er nooit geweest zijn denken altijd dat het één grote discotheek is en dat je er verder niets anders kunt doen. Ik zie er nooit wat van. Het is een fantastisch mooi, schoon eiland.

RTL Boulevard-collega Fiona Hering is ook fan van Ibiza. “Het is echt een magisch eiland. Ik ga ook nooit naar die feesten. Ik ga dan naar het noorden.

Vroeger ging ze wel vaak feesten op Ibiza. “Het begint op Ibiza allemaal heel laat. Ik ben ook vaak op Ibiza geweest en dan stond ik om 2.00 uur op en ging ik nog even mijn haar wassen. Om 3.00 uur ging ik dan naar het feest.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen