Albert Verlinde vindt cover l’Homo ‘toneelstukje’

Albert Verlinde is niet lyrisch over de cover van de nieuwste l’Homo, het homoblad van Linda de Mol. Dat liet hij dinsdagavond blijken in RTL Boulevard. Op de cover zijn een kussende Jan Versteegh en Tim Hofman te zien. Daarmee wil l’Homo laten zien dat het normaal is als twee mannen met elkaar kussen, maar volgens Verlinde is dat alleen normaal als mannen op mannen vallen. “Dit zijn twee heteromannen die een homopose doen. Dat is wat anders. Dat is toch een kronkel?

Verlinde vindt twee kussende heteromannen niet normaal. “Dat vind ik een beetje onzin. Twee homo’s zoenen, maar als Winston en John Ewbank gaan zwemmen op Ibiza gaan ze toch ook niet zoenen. Het moet gaan om twee homo’s en niet om twee mannen die elkaar zoenen.”

Verlinde had liever twee kussende homo’s op de cover gezien. “Ik vind het raar als ik de foto’s zie en ik vind ze prachtig, daar gaat het niet om. Het is voor mij als homo toch wat anders of je twee hetero’s ziet zoenen of twee homo’s zoenen. Dit is een toneelstukje.”

BNN vindt het geen probleem dat Versteegh en Hofman op de cover van het homoblad staan. De ondeugende EO-baas Arjan Lock ontsloeg Arie Boomsma toen hij zeven jaar geleden op de cover stond.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen