BNN ontslaat Jan Versteegh en Tim Hofman niet

BNN ontslaat Jan Versteegh en Tim Hofman niet nu de presentatoren op de cover van l’Homo staan. De omroep vindt het geen probleem dat ze poseren voor een homoblad. Dat heeft Hofman gezegd op Radio 538. Zeven jaar geleden stond er ook een NPO-presentator op de cover van l’Homo: Arie Boomsma. Voor collega-omroep EO was dat reden hem te ontslaan: directeur Arjan Lock vond het niet kunnen. Vreemd genoeg is Lock zelf niet ontslagen na zijn recente l’hetero-avonturen in Leusden.

Hofman prijst zich er gelukkig mee dat hij voor een ruimdenkende omroep werkt. “Ze staan er 100.000 procent achter. Ze vinden het te gek. ‘Ga het maar doen’, zeiden ze. Ik maak me bij BNN altijd al hard voor acceptatie van homo’s. Dat daar nu zoiets uit komt, daar ben ik erg trots op.

BNN gaf zijn presentatoren toestemming om onder werktijd naar Curaçao te vliegen voor de fotoshoot. “Qua werk mochten we ook gewoon naar Curaçao voor die shoot. ‘Ga er maar gewoon heen’, zeiden ze. ‘Dat plannen we allemaal goed.’ Ze waren heel erg meegaand en dat is erg fijn. Een heel fijne club om achter je te hebben staan.

We zijn twee jonge gasten met een bepaald publiek, een grote jonge achterban. Zij zeggen ook: ‘Als jullie dit naar voren kunnen schuiven bij die achterban, ga ervoor.’”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen