Wilfred Genee mist begin VI door DWDD-optreden

Wilfred Genee miste vrijdagavond de eerste vier minuten van zijn RTL 7-show Voetbal Inside. Daarom verzorgde Johan Derksen de opening en het inleidende praatje. Dat was te zien op de zender. Genee was voorafgaand aan zijn live-programma te gast in De Wereld Draait Door. “Ik zit hier al een jaar of twintig en ik dacht dat ik alles al had meegemaakt, maar niets is minder waar. Onze presentator heeft interessant zitten doen bij De Wereld Draait Door en zit nu vast in het verkeer“, zei Derksen.

Derksen noemde het ‘heel onprofessioneel’. “De man verdient meer dan onze minister-president, maar hij is niet aanwezig. Desondanks: welkom bij Voetbal Inside.”

Zelfs na het optreden van de huisband was Genee er nog niet, dus nam Derksen zijn inleidende praatje over. “Goedenavond, dames en heren. Wilfred is er niet. Wij liggen er niet wakker van en ik denk ook niet dat er één kijker thuis naar een ander net zapt.”

Na vier minuten werd geschakeld met een camera buiten de studio. Daar was te zien hoe Genee kwam aanrijden in zijn Volvo. “Daar komt de grote vedette aan. Onbegrijpelijk dat de RTL-directie hier toestemming voor geeft.”

Hij heeft zijn eigen ego zitten bevredigen bij De Wereld Draait Door. Vooral niet applaudisseren als hij binnenkomt, hoor.”

Toen Genee uiteindelijk aan tafel zat, herhaalde Derksen zijn kritiek op zijn tv-collega.

Lees ook: Volvo blij met lovende woorden Wilfred Genee (februari)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen